Bioweb
  Friese Streekbox » Kerst box vlees optie Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
Aanraders
Oud & Nieuw
Friese Streekbox
  Hoe werkt De Friese Streekbox?
  Djurre's keukenkastje
  Recepten overzicht
  Kookworkshop
  Kerst box
  Djurre's wijnkeuze
  Kerst box vlees optie
Kadoverpakkingen
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
RECEPTEN
Kerst box vlees optie

/

Vega met een optie voor vlees

Het uitgangspunt is een vegetarische kerstbox maar liefhebbers van vlees willen we natuurlijk niet vergeten. Bij het hoofdgerecht kan een stukje biefstuk als vlees optie gekozen worden. Hieronder zijn verschillende soorten biefstuk van Boerderij Louwsmar uit Tytsjerk. U kunt zelf kiezen welke biefstukken u wilt en hoeveel. Natuurlijk krijgt u bij uw kerstbox ook het biefstukrecept van Djurre!

Nodig uit eigen keukenkastje: peper & zout

Vlees kan nu al geleverd worden, de kerstboxen komen op 22 december

Bestelt u vlees dan komt dit direct met uw wekelijkse boodschappen mee (vlees komt diepgevroren). Er zitten maar een beperkt aantal stukken biefstuk aan een koe, daarom op is op. Zeker zijn van uw favoriete stukje vlees? Bestel dan alvast, het vlees wordt diepgevroren geleverd. Wilt u het vlees op 22 december ontvangen, tegelijk met de kerstbox?  Plaats gewenste stukken vlees (of welke producten u maar wilt)  in uw winkelwagen en selecteer bij het afronden van uw bestelling 22 december als leverdag.

Biefstukken van Boerderij Louwsmar

Deze biefstukken zijn afkomstig van Boerderij Louwsmar in Tytsjerk. Boer en boerin, Gerben en Carla Engwerda houden de streekeigen en zeldzame koeienrassen Fries Roodbont en Fries Hollands. Dit zijn dubbeldoel rassen, wat inhoudt dat ze na hun productieve leven als melkkoe ook erg mooi vlees geven.

Zoals u hieronder ziet zijn er verschillende soorten biefstukken. De haasbiefstuk is het meest malse stukje biefstuk. De kogelbiefstuk is afkomstig van de kogel van de bovenbil van het rund. Dit vlees wordt kogel genoemd omdat het bij het kogelgewricht zit. Doordat hier minder spieren zitten is de kogelbiefstuk malser dan een 'gewoon' biefstuk. De Hollandse of 'gewone' biefstuk wordt gesneden van de biefstukdelen van de bovenbil en spierstuk. Het vlees is vetloos, mals en sappig. Tot slot de rib-eye steak, deze is afkomstig van de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het vlees is zachter dan van de lende omdat de voorkant van het rund minder gespierd is, en daardoor malser vlees geeft.

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
haasbiefstuk 2stdit is een Diepvries productRegionaal product  haasbiefstuk 2st   Louwsmar   250   gram   €7,48 

kogelbiefstuk 2stdit is een Diepvries productRegionaal product  kogelbiefstuk 2st   Louwsmar   300   gram   €5,92 

ribeye steakdit is een Diepvries productRegionaal product  ribeye steak   Louwsmar   350   gram   €6,10 

runder/ hollandse biefstuk 2stdit is een Diepvries productRegionaal product  runder/ hollandse biefstuk 2st   Louwsmar   250   gram   €4,28 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect