Bioweb

  RECEPTEN » Fryske Fritatta Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Frieslanders op Zweedse wijze
  Gebakken rijst met tuinbonen
  Gevulde couscous salade
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Kruidkoek van molen 't Lam
  Lekker op de camping
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Papaya stoofschotel, StobaPapaya
  Pasta met artisjok
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pittig pita broodje
  Roerbakmie met peultjes
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tuinbonen-fritatta
  Tuinbonensalade met verse kruide
  Vanille kwark met aardbeien
  Venkel linzen salade
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse bonenprut
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Fryske Fritatta

Fryske Fritatta

/ Lunch of bijgerecht voor 2 personen

/ 30 minuten

Een smakelijk en simpel ei gerecht met alleen maar ingrediënten uit eigen provincie! De sambal wordt gemaakt in Wolvega.

Ingrediënten

 

  • 250 g spinazie
  • 3 eieren van Fûgelfrij
  • 1 kleine ui
  • 1 theelepel (5g) sambal van Yakso

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius

2. In een warme koekenpan met klontje boter de fijngesneden ui fruiten, daarna de gewassen spinazie toevoegen. Al omscheppend de spinazie laten slinken

3. Eieren en sambal loskloppen in een kom

4. Ei en spinazie mengsels samenvoegen in een ovenvaste schaal

5. Zet de fritatta zo’n 20 á 25 minuten in de oven totdat het eieren mengsel volledig gestold is

6. Serveer met een lekker dik plak maïsbrood van Bakker Bolhuis

Lekker Ite

fryskefritattaopeenbord

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

handje spinazie (vers)  handje spinazie (vers)   Bijzonderland   100   gram   €0,99 

MaďsbroodRegionaal product  Maďsbrood   Bolhuis   800   Gram   €4,55 

sambal badjak  sambal badjak   Yakso   200   gr   €2,65 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect