Bioweb

  RECEPTEN » Raapstelen stamppot Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Kwarktaart met zomervruchten
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Pasta met artisjok
  Pompoenstoof met kokos
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle broccoli schotel
  Spaanse stoofpot met linzen
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spitskoolsalade met nectarine
  Street Food baguette met tofu
  Vaderdag ontbijt
  Vanille kwark met aardbeien
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Zomerse cous-cous salade
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Raapstelen stamppot

Rauwe Raapstelenstampot

/

/ Hoofdgerecht voor 4 personen
/Bereidingstijd ongeveer 30 min.
 

Raapstelen, een pittige groente die o.a. veel ijzer bevat. Raapstelen kunnen gekookt worden maar ook heerlijk (en makkelijk) is deze stamppot van rauwe raapstelen. Doordat raapstelen veel water bevatten zijn ze kwetsbaar. Bewaar ze daarom niet langer dan 2 dagen in de koelkast.

Ingredienten

2 bosjes raapstelen
1 kilo kruimige aardappelen
crème fraîche
zout & peper
komijn-kruidnagel kaas

Bereidingswijze:

1. Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar.
2. Snij ondertussen de worteltjes van de raapstelen af. Was de raapstelen in koud water en laat ze in een vergiet goed uitlekken. Snij de raapstelen in kleinere stukken. 
3. Stamp de gekookte aardappelen fijn en voeg de gesneden raapstelen toe.
4. Voeg een schepje crème fraîche van de Drentse Aa toe voor extra romige stamppot
5. Snijd de kaas in kleine blokjes en voeg deze toe (hoeveelheid naar smaak)
6. Tot slot voeg je naar eigen smaak zout,peper en een snufje nootmuskaat toe.
 

Lekker Ite!

/
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Crème fraîche 35%  Crème fraîche 35%   Drentse Aa   125   ml   €1,75 

Komijn-kruidnagelkaasRegionaal product  Komijn-kruidnagelkaas   De Kompenije   375   gram   €6,75 

Raapsteel  Raapsteel   BioNoord   1   stuks   €1,69 

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect