Bioweb

  RECEPTEN » Raapstelen stamppot Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Andijvie-kaasquiche
  Carpaccio van citrus
  Champignonburger
  Citroensorbet met sinaasappel
  Fryske Fritatta
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Griekse zwartebonen burger
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Haverscones met room
  Koninginnesoep
  Koolrabi ovenschotel
  Mokka trifle
  Paaskoekjes
  Paaskuikentjes van marsepein
  Paasmuffins
  Pannenkoekje van rode biet
  Prei met spek en tomatensaus
  Quinoa-aspergetaart
  Raapstelen stamppot
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Sinaasappel marmelade
  Smoothie van spinazie
  Spaghetti met postelein pesto
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spinazietaart
  Vegan cheese sandwich
  Wellingtonburger
  Wentelteefjes van suikerbrood
  Witlof-zalm ovenschotel
  Wortelsoep
  Worteltjestaart
  Yofu verwen ontbijt
  Zalmfilet met pesto tagliatelle
  Paksoi met peper en kokos
  Aardappelsalade met bietjes
Aanraders
Pakketten
Pasen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Raapstelen stamppot

Rauwe Raapstelenstampot

/

/ Hoofdgerecht voor 4 personen
/Bereidingstijd ongeveer 30 min.
 

Raapstelen, een pittige groente die o.a. veel ijzer bevat. Raapstelen kunnen gekookt worden maar ook heerlijk (en makkelijk) is deze stamppot van rauwe raapstelen. Doordat raapstelen veel water bevatten zijn ze kwetsbaar. Bewaar ze daarom niet langer dan 2 dagen in de koelkast.

Ingredienten

2 bosjes raapstelen
1 kilo kruimige aardappelen
crème fraîche
zout & peper
komijn-kruidnagel kaas

Bereidingswijze:

1. Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar.
2. Snij ondertussen de worteltjes van de raapstelen af. Was de raapstelen in koud water en laat ze in een vergiet goed uitlekken. Snij de raapstelen in kleinere stukken. 
3. Stamp de gekookte aardappelen fijn en voeg de gesneden raapstelen toe.
4. Voeg een schepje crème fraîche van de Drentse Aa toe voor extra romige stamppot
5. Snijd de kaas in kleine blokjes en voeg deze toe (hoeveelheid naar smaak)
6. Tot slot voeg je naar eigen smaak zout,peper en een snufje nootmuskaat toe.
 

Lekker Ite!

/
 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
1 kg MarabelRegionaal product  1 kg Marabel   It Griene Strân   1   kg   €1,99 

Crème fraîche 35%  Crème fraîche 35%   Drentse Aa   125   ml   €1,75 

Komijn-kruidnagelkaasRegionaal product  Komijn-kruidnagelkaas   De Kompenije   375   gram   €6,75 

Tijdelijk niet beschikbaar
Raapsteel  Raapsteel   BioNoord   1   stuks   €1,79 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect