Bioweb

  RECEPTEN » Wortelsoep Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Wortelsoep

Basis recept voor wortelsoep

/ Goed voor zo'n 4 kommen soep

/30 minuten

Dit is een basisrecept voor wortelsoep waar heel makkelijk een eigen twist aan te geven is. Wat denk je van wat romiger maken door wat creme fraiche? Of een indianse twist door Indian Curry cooking sauce (van de RIT). Die twist hoef je natuurlijk niet uit een potje te halen (mag natuurlijk wel) maar kun je ook zelf bereiken door verschillende kruiden toe te voegen.
 

Ingrediënten

1 kg winterwortel
1 grote aardappel
1 grote ui
1 liter water
2 boullion blokjes
1 knoflook teentje
gember
koriander
 

Bereidingswijze

1. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in kleine stukjes, doe dat zelfde met de aardappel en de ui.

2. Laat de een klontje boter in de pan goed heet worden en voeg de wortel, ui en aardappels toe. Fruit alles licht aan. Voeg vervolgens 1 liter water toe en breng alles aan de kook.

3. Zodra het geheel de kook heeft bereikt kun je de bouillon blokjes toevoegen. Laten alles zo'n 20 minuutjes koken tot de wortel goed zacht is.

4. Haal de pan van het vuur en pureer de soep. Na het pureren kun je de pan op een laag vuurtje terugzetten en op smaak brengen met bijvoorbeeld gember en koriander.
 

Lekker Ite!

/

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Gember  Gember   Udea   100   gram   €0,79 

groentebouillonblokjes kruiden  groentebouillonblokjes kruiden   Rapunzel   8   stuks   €1,65
€1,39

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

koriander heel  koriander heel   Het Blauwe Huis   30   gr   €1,95 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect