Bioweb

  RECEPTEN » Andijvie-kaasquiche Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Andijvie-kaasquiche
  Carpaccio van citrus
  Champignonburger
  Citroensorbet met sinaasappel
  Fryske Fritatta
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Griekse zwartebonen burger
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Haverscones met room
  Koninginnesoep
  Koolrabi ovenschotel
  Mokka trifle
  Paaskoekjes
  Paaskuikentjes van marsepein
  Paasmuffins
  Pannenkoekje van rode biet
  Prei met spek en tomatensaus
  Quinoa-aspergetaart
  Raapstelen stamppot
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Sinaasappel marmelade
  Smoothie van spinazie
  Spaghetti met postelein pesto
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spinazietaart
  Vegan cheese sandwich
  Wellingtonburger
  Wentelteefjes van suikerbrood
  Witlof-zalm ovenschotel
  Wortelsoep
  Worteltjestaart
  Yofu verwen ontbijt
  Zalmfilet met pesto tagliatelle
  Paksoi met peper en kokos
  Aardappelsalade met bietjes
Aanraders
Pakketten
Pasen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Andijvie-kaasquiche

Andijvie-kaasquiche

/ voor 8 á 10 stukjes

/ zo'n 55 minuten (is inclusief oventijd)

Bij andijvie wordt al snel aan stamppot andijvie gedacht, maar er veel meer heerlijke andijvie recepten. Wat dacht u van een quiche met andijvie en blauwschimmelkaas?! Deze quiche kan ook heel goed koud gegeten worden. Lekker voor bijvoorbeeld een picknick.

Ingrediënten:

225 gram bladerdeeg
2 eieren
100 gram blauwschimmelkaas, in stukjes
200 gram andijvie, fijn gesneden
50 g cashewnoten, grof gehakt
0,5 crème fraiche
1 ui
Knoflook teentje

Bereidingswijze

1. Oven voorverwarmen op 200C. springvorm ( Ø 24cm) bekleden met bladerdeeg, gaatjes in het deeg. 

2. Andijvie wassen en in dunne repen snijden. Bak de ui en het teentje knoflook kort in een koekenpan met een scheutje olijfolie. 

3. Andijvie bij de ui en knoflook een paar minuten meebakken tot ze iets geslonken is. Eieren loskloppen met crème fraîche en wat peper en zout.

4.Eiermengsel, kaas en andijvie, ui en knoflook mengen en in de vorm schenken. Met cashewnoten bestrooien en in ong. 40 min. gaar en bruin bakken.  
 

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
andijvieRegionaal product  andijvie   Jochum de Boer   1   stuks   €1,65 

Blauwschimmelkaas 50+  Blauwschimmelkaas 50+   Bastiaansen   250   gr   €5,25 

Boter bladerdeegdit is een Diepvries product  Boter bladerdeeg   Moin   300   gr   €3,89 

cashewnoten  cashewnoten   De Nieuwe Band   200   gr   €5,15 

Crème fraîche 35%  Crème fraîche 35%   Drentse Aa   125   ml   €1,75 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fûgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

uien KLEIN  -500gRegionaal product  uien KLEIN -500g   Mts. Timpelsteed   500   gram   €0,89 

Artikel 1 tot en met 8 (van 8 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect