Bioweb

  RECEPTEN » Bosvruchtencake glutenvrij Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Clafoutis
  Cranberry compote
  Cranberry speltmuffin
  Cranberry Up Side Down Cake
  Egg noodles met paksoi
  Geroosterde pompoen
  Hangop met walnoten e
  Haver cranberry crumble
  Herfstsalade met aardperen
  Hutspot
  Hutspot salade
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Mac & cheese met bloemkool
  Pasta bolognese van tempeh
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pompoen - dadel plaatkoek
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  schorseneren a la creme
  Shoarma van knolselderij
  Snelle broccoli schotel
  Tagliatelle met bief, tomaatjes
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Zoet zure chioggia
  Zuurkool met cranberry
  Paksoi met peper en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Bosvruchtencake glutenvrij

Glutenvrije bosvruchtencake

Goed voor zo’n 18 plakjes, recept van Miranka

Bereidingstijd: 15 min voorbereiding en 1 uur in de oven

Deze cake krijgt een wat rare, door de bosvruchten gemêleerde,  kleur  maar is zooo lekker!

Ingrediënten

200 gr weerribben boter
200 gr suiker
4 eieren
200 gr glutenvrij 4 koren meel
300 gr bosvruchten mix
1 theelepel bicarbonaat soda
1 theelepel vanillepoeder
snufje zout
bakpapier

Bereidingwijze

1. Verwarm de oven voor op 150 gr C.
2. Mix de boter met de suiker tot een smeuïg geheel.
3. Voeg een voor een de eieren toe en klop het per ei lekker luchtig.
4. Spatel voorzichtig de rest van de ingrediënten erdoor.
5. Bekleed een bakvorm met bakpapier (evt. eerst nog de vorm met wat boter insmeren)
6. Doe het cakemengsel erin en bak ongeveer 1 uur tot hij gaar is.
7. Laat de cake eerst wat afkoelen voordat je hem stort. Aangezien de cake glutenvrij is valt hij als hij nog warm is snel uit elkaar, dit is over als hij koud wordt.
 

Lekker Ite!
Miranka
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
bakpapier fsc  bakpapier fsc   If You Care   1   stuks   €4,99 

bicarbonate of soda (zuiveringszout)  bicarbonate of soda (zuiveringszout)   Doves Farm   200   gr   €2,19 

Boerenboter ongezouten  Boerenboter ongezouten   Weerribben Zuivel   250   gr   €2,79 

Bosvruchtenmixdit is een Diepvries product  Bosvruchtenmix   Natural Cool   300   gr   €4,09 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

pannenkoekmeel glutenvrij  pannenkoekmeel glutenvrij   Werz   250   gr   €3,45 

rietsuiker  rietsuiker   De Nieuwe Band   500   gr   €2,35 

vanille bourbon poeder  vanille bourbon poeder   Het Blauwe Huis   4   gr   €8,75 

Artikel 1 tot en met 8 (van 8 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect