Bioweb

  RECEPTEN » Zalmfilet met pesto tagliatelle Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Zalmfilet met pesto tagliatelle

Gebakken zalmfilet op een bedje van pesto tagliatelle

/ Hoofdgerecht  voor  4 personen, door Miranka

Bereidingstijd 30 minuten

Dit is een eenvoudig gerecht maar wel mijn favoriet! Prima door de weeks klaar te maken maar ook feestelijk genoeg voor kerst, als hoofd- of in kleinere porties geserveerd, als voorgerecht.

Ingrediënten

2 bakjes basilicum
3 eetlepels pijnboompitten
30 gr  geraspte parmigiano reggiano
4 eetlepels goede olijfolie
1 teen knoflook
zout en peper*
200 gram tagliatelle
100 gram rucola 

zalmmoot is vervangen door 2 pakjes zalmfilet met huid
boter en olijfolie*
optioneel tomaat

*uit eigen keukenkastje

Bereidingswijze

1. Zet een pan water op voor de pasta.
2. Doe alle blaadjes basilicum in een litermaat samen met de knoflook, pijnboompitten,wat zout en 2 eetlepels olijfolie.
3.Maak alles fijn met behulp van de staafmixer.
4. Doe de kaas erbij en mix dit nog even.
5.Voeg de laatste 2 eetlepels olijfolie toe.
6.Als het water kookt doe dan de tagliatella erin en kook volgens gebruiksaanwijzing gaar.
7.Doe wat boter en olie in een koekenpan, strooi zout en peper over de zalm en bak deze gaar in ongeveer 10 min.
8. Giet de tagliatella af en doe hier de pesto doorheen.
9.Leg wat rucola op een bord, daarbovenop de tagliatella en daarbovenop de zalm. Decoreer met de plakjes tomaat.

Lekker Ite!
Miranka

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Basilicum  Basilicum   Proef   15   gr   €1,79 

Boerenboter ongezouten  Boerenboter ongezouten   Weerribben Zuivel   250   gr   €2,79 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

Parmigiano reggiano  Parmigiano reggiano   Castelli   160   gr   €6,05 

pijnboompitten  pijnboompitten   De Nieuwe Band   100   gr   €5,15
€4,59

Rucola 75gRegionaal product  Rucola 75g   Jochum de Boer   75   gram   €1,85 

Verse pasta tagliatelle  Verse pasta tagliatelle   Bioverde   250   gr   €2,79 

Zalmfilet met huiddit is een Diepvries product  Zalmfilet met huid   Fish and More   200   gr   €11,95 

Artikel 1 tot en met 8 (van 8 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect