Bioweb

  RECEPTEN » Veldsla stamppot Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Pompoen wortel burger
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Veldsla stamppot

/

Veldsla stamppot met zoete punt paprika en pijnboompitten

/ Hoofdgerecht voor 4 personen door Miranka

/30 minuten

Een heerlijk fris gerecht en dat in de winter!

Ingrediënten:

1250 gr aardappelen
500 gr veldsla

150 gr feta kaas
1 rode paprika in kleine blokjes
4 eetl. pijnboompitten

Bereidingswijze:

1. Schil de aardappelen en kook ze in 20 min gaar.
2. Maak de veldsla schoon en was deze.
3. Snij de feta in blokjes
4. Bak de pijnboompitten even  in een droge koekenpan.
5. Stamp de aardappelen met wat kookvocht tot een puree.
6. Voeg de kaas en de veldsla toe en verwarm nog heel even door.
7. Verdeel het over de borden en leg op iedere bord wat paprika en pijnboompitten.

Lekker Ite!

Miranka
 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
2,5 kg Frieslander (nieuwe oogst)Regionaal product  2,5 kg Frieslander (nieuwe oogst)   It Griene Strân   2,50   kg   €5,25 

Griekse feta  Griekse feta   Kourellas   150   gr   €2,99 

pijnboompitten  pijnboompitten   De Nieuwe Band   100   gr   €5,15 

Punt paprika per stuk  Punt paprika per stuk   BioNoord   1   stuks   €1,25 

veldsla - 250gRegionaal product  veldsla - 250g   Jochum de Boer   250   gram   €4,35 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect