Bioweb

  RECEPTEN » Gevulde avocado Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Gevulde avocado

Gevulde avocado’s

/ Klein gerechtje voor 4 personen

/ Bereidingstijd zo’n 20 minuten

Simpel klein gerechtje, heerlijk als borrelgerecht of als voorgerechtje. Zijn de avocado’s nog niet rijp? Leg ze op de fruitschaal naast de bananen. De banaan scheiden een stofje af wat het rijpingsproces van de avocado versnelt.

Ingrediënten

•    2 rijpe avocado’s
•    Schijfje ui
•    Schijfje citroen
•    1 eetlepel citroensap
•    Takje peterselie
•    100 gram diepvries garnalen
•    3 thee lepels olie
•    Zout
•    Snufje cayenne

Bereidingswijze

1.    Breng een bodempje water aan de kook met een schijfje citroen, ui en takje peterselie. Leg de niet ontdooide diepvries garnalen erin, temper het vuur en laat ze (vanaf het moment dat ze geheel ontdooid zijn) niet langer dan 3 minuten pocheren. Pocheren wil zeggen het water mag net niet gaan borrelen, maar het moet wel tegen de kook aanblijven.
2.    Spoel de garnalen af onder stromend koud water af. Gebruik een kwart van de garnalen als garnering. Pureer het overige deel.
3.    Halveer beide avocado’s (door de lengte), verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit.
4.    Druk het vruchtvlees van de avocado’s met een houtenlepel of stamper fijn. Meng er onmiddellijk citroensap door, olie, zout, cayenne en de gepureerde garnalen.
5.    Vul de avocado helften met het mengsel en druk in elke avocado helft wat van de overgebleven garnalen. Deze mogen best een stuk in het avocado mengsel verdwijnen.
6.    Serveer de gevulde avocado’s met warm geroosterd knoflook brood.

Lekker Ite!
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Bio Garnalendit is een Diepvries product  Bio Garnalen   Ristic   160   gr   €6,69 

cayennepeper gemalen  cayennepeper gemalen   Het Blauwe Huis   15   gr   €1,95 

Citroen - 1 stuks  Citroen - 1 stuks   Udea   1   stuks   €0,63 

krul peterselie (bos)Regionaal product  krul peterselie (bos)   Jochum de Boer   1   stuks   €1,69 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect