Bioweb

  RECEPTEN » Gevulde avocado Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Kwarktaart met zomervruchten
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Pasta met artisjok
  Pompoenstoof met kokos
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle broccoli schotel
  Spaanse stoofpot met linzen
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spitskoolsalade met nectarine
  Street Food baguette met tofu
  Vaderdag ontbijt
  Vanille kwark met aardbeien
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Zomerse cous-cous salade
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Gevulde avocado

Gevulde avocado’s

/ Klein gerechtje voor 4 personen

/ Bereidingstijd zo’n 20 minuten

Simpel klein gerechtje, heerlijk als borrelgerecht of als voorgerechtje. Zijn de avocado’s nog niet rijp? Leg ze op de fruitschaal naast de bananen. De banaan scheiden een stofje af wat het rijpingsproces van de avocado versnelt.

Ingrediënten

•    2 rijpe avocado’s
•    Schijfje ui
•    Schijfje citroen
•    1 eetlepel citroensap
•    Takje peterselie
•    100 gram diepvries garnalen
•    3 thee lepels olie
•    Zout
•    Snufje cayenne

Bereidingswijze

1.    Breng een bodempje water aan de kook met een schijfje citroen, ui en takje peterselie. Leg de niet ontdooide diepvries garnalen erin, temper het vuur en laat ze (vanaf het moment dat ze geheel ontdooid zijn) niet langer dan 3 minuten pocheren. Pocheren wil zeggen het water mag net niet gaan borrelen, maar het moet wel tegen de kook aanblijven.
2.    Spoel de garnalen af onder stromend koud water af. Gebruik een kwart van de garnalen als garnering. Pureer het overige deel.
3.    Halveer beide avocado’s (door de lengte), verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit.
4.    Druk het vruchtvlees van de avocado’s met een houtenlepel of stamper fijn. Meng er onmiddellijk citroensap door, olie, zout, cayenne en de gepureerde garnalen.
5.    Vul de avocado helften met het mengsel en druk in elke avocado helft wat van de overgebleven garnalen. Deze mogen best een stuk in het avocado mengsel verdwijnen.
6.    Serveer de gevulde avocado’s met warm geroosterd knoflook brood.

Lekker Ite!
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Avocado  Avocado   BioNoord   1   stuks   €1,75 

Bio Garnalendit is een Diepvries product  Bio Garnalen   Ristic   160   gr   €6,69 

cayennepeper gemalen  cayennepeper gemalen   Het Blauwe Huis   15   gr   €1,95 

Citroen - 1 stuks  Citroen - 1 stuks   Udea   1   stuks   €0,50 

krul peterselie (bos)Regionaal product  krul peterselie (bos)   Jochum de Boer   1   stuks   €1,69 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect