Bioweb

  RECEPTEN » Paksoi met peper en kokos Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Paksoi met peper en kokos

Crispy paksoi met rode peper en kokos

/ Bijgerecht voor 4 personen, door Yolanda van der Jagt

/ Bereidingstijd zo’n 25 minuten

Door de paksoi kort te stoven in de kokosmelk blijven de stelen krokant. Dit is juist extra lekker bij de rijst en kipfilet.

Ingrediënten

1 eetlepel olie*
4 kipfilets
1 blik kokosmelk (400 ml)
1 rode peper, fijngesneden
2 eetlepels verse gember, fijngehakt
1 limoen
1 paksoi

*uit het keukenkastje

Bereidingswijze

1.    Verhit de olie in een hapjespan. Bestrooi de kip aan beide kanten met zout en peper. Bak het vlees aan beide kanten goudbruin aan.
2.    Voeg de kokosmelk, rode peper en gember toe en breng het aan de kook. Draai het vuur laag en pocheer de kip in ca. 5 minuten gaar. Halveer de limoen en knijp het sap erboven uit. Voeg zout naar smaak toe.
3.    Snijd de paksoi in brede repen, was het zand er uit. Haal de kip uit de kokossaus.    Voeg de paksoi toe en stoof het ca. 5 minuten. 
4.    Snijd het vlees schuin in plakjes en schep de paksoi met de saus ernaast en een beetje over heen. Lekker met basmati rijst.

Meer lekkere en eenvoudige recepten kun je vinden in mijn eerste kookboek ‘Lekker Hollands’ of in mijn nieuwe kookschriften ‘voor Elke dag’ en ‘voor de feestdagen’ Lekker Hollands is een Hollands kookboek met een twist, met recepten voor iedere dag van de week. In de kookschriften kook ik veel met Hollandse ingrediënten maar het zijn niet uitsluitend Hollandse recepten.

Succes,
Yolanda van der Jagt
www.daatjespassie.nl
 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Gember  Gember   Udea   100   gram   €0,79 

kipfiletdit is een Diepvries product  kipfilet   Polderhoen   175   gram   €5,10 

kokosmelk  kokosmelk   Biona   400   ml   €2,45 

Limoen  Limoen   Udea   1   stuks   €0,55 

paksoiRegionaal product  paksoi   Jochum de Boer   1   stuks   €1,69 

Rode peper  Rode peper   Udea   1   stuks   €0,59 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect