Bioweb

  RECEPTEN » Paksoi met peper en kokos Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse prei stamppot
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Stampot bataat zuurkool
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Vegan cheese sandwich
  Vegan gnocchi
  Vegetarische Kooltaart
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Paksoi met peper en kokos

Crispy paksoi met rode peper en kokos

/ Bijgerecht voor 4 personen, door Yolanda van der Jagt

/ Bereidingstijd zo’n 25 minuten

Door de paksoi kort te stoven in de kokosmelk blijven de stelen krokant. Dit is juist extra lekker bij de rijst en kipfilet.

Ingrediënten

1 eetlepel olie*
4 kipfilets
1 blik kokosmelk (400 ml)
1 rode peper, fijngesneden
2 eetlepels verse gember, fijngehakt
1 limoen
1 paksoi

*uit het keukenkastje

Bereidingswijze

1.    Verhit de olie in een hapjespan. Bestrooi de kip aan beide kanten met zout en peper. Bak het vlees aan beide kanten goudbruin aan.
2.    Voeg de kokosmelk, rode peper en gember toe en breng het aan de kook. Draai het vuur laag en pocheer de kip in ca. 5 minuten gaar. Halveer de limoen en knijp het sap erboven uit. Voeg zout naar smaak toe.
3.    Snijd de paksoi in brede repen, was het zand er uit. Haal de kip uit de kokossaus.    Voeg de paksoi toe en stoof het ca. 5 minuten. 
4.    Snijd het vlees schuin in plakjes en schep de paksoi met de saus ernaast en een beetje over heen. Lekker met basmati rijst.

Meer lekkere en eenvoudige recepten kun je vinden in mijn eerste kookboek ‘Lekker Hollands’ of in mijn nieuwe kookschriften ‘voor Elke dag’ en ‘voor de feestdagen’ Lekker Hollands is een Hollands kookboek met een twist, met recepten voor iedere dag van de week. In de kookschriften kook ik veel met Hollandse ingrediënten maar het zijn niet uitsluitend Hollandse recepten.

Succes,
Yolanda van der Jagt
www.daatjespassie.nl
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Gember  Gember   BioNoord   100   gram   €0,85 

kipfiletdit is een Diepvries product  kipfilet   Polderhoen   175   gram   €5,10 

kokosmelk  kokosmelk   Biona   400   ml   €2,45 

Limoen  Limoen   Udea   1   stuks   €0,85 

peper roodRegionaal product  peper rood   Jochum de Boer   1   stuks   €0,49 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect