Bioweb

  RECEPTEN » Gevulde zomerpompoen Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Clafoutis
  Egg noodles met paksoi
  Geroosterde pompoen
  Hangop met walnoten e
  Herfstsalade met aardperen
  Hutspot
  Hutspot salade
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Mac & cheese met bloemkool
  Pasta bolognese van tempeh
  Pompoen - dadel plaatkoek
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  schorseneren a la creme
  Shoarma van knolselderij
  Tagliatelle met bief, tomaatjes
  Venkelgratin
  Zoet zure chioggia
  Paksoi met peper en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Gevulde zomerpompoen

/

Gevulde zomerpompoen met dadel & geitenkaas couscous

/ Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 personen

/Bereidingstijd (inclusief oventijd) zo’n 40 minuten

Nieuw van het Griene Strân de Zapalito zomerpompoenen. Maak er bijvoorbeeld dit heerlijke recept mee. Niet moeilijk, lekker en het geweldig uit omdat je het opdient in de groente zelf. Met het vruchtvlees van de zomerpompoen kun je een soep of salsa maken.

Ingrediënten

•    2 Zapalito zomerpompoenen of bijvoorbeeld een pattison kan ook
•    250 gram volkoren couscous
•    10 dadels
•    200 ml groentebouillon
•    125 gram verse geitenkaas
•    1 grote verse ui
•    1 bosje platte peterselie
•    1 bosje basilicum (of vervang door droge, zoals we in de geval gedaan hebben)
•    2 el olijfolie
•    1 snufje zout
 

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

 2. Snij het kapje van de Zapalito zomerpompoen en haal het vruchtvlees eruit. Besprenkel de binnenkant met olijfolie en zet het geheel 10 min in een voorverwarmde oven.

3. Wel de couscous in de bouillon en laat 5 minuten staan. Maak de couscous met een vork los

4. Ondertussen de ui fijn snijden en aanfruiten tot deze glazig wordt. Ontpit de dadels snij ze eventueel fijner, net als de geitenkaas.

5. Meng de couscous klein gesneden dadels, ui en geitenkaas in kleine in een kom en schep het geheel goed om. Voeg al laatste de basilicum,en peterselie toe.

6. Schep het mengsel in de Zomerpompoen of Pattison en doe het kapje erop. Zet dit nog 10 á 15 minuten in de oven tot de groente zachter is geworden.

 

Lekker Ite!

/
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
couscous (volkoren)  couscous (volkoren)   De Nieuwe Band   500   gr   €1,95 

Dadel Medjoel (vers)  Dadel Medjoel (vers)   Mehadrin   100   gram   €1,75 

Geitenrol naturel  Geitenrol naturel   Bastiaansen   125   gr   €3,59 

groentebouillonblokjes kruiden  groentebouillonblokjes kruiden   Rapunzel   8   stuks   €1,65 

olijfolie extra vergine (fruitig)  olijfolie extra vergine (fruitig)   De Nieuwe Band   500   ml   €5,39 

uien - 500g - versRegionaal product  uien - 500g - vers   It Griene Strân   500   gram   €1,25 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect