Bioweb

  RECEPTEN » Spaanse stoofpot met linzen Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Cranberry Up Side Down Cake
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Haver cranberry crumble
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Oosterse Witlof
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Popcorn
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Spaanse stoofpot met linzen

Een recept van Tineke

Een heerlijke spaanse stoofschotel (die zelfs onze kinderen lekker vinden)! Lekker met olijvenbrood van Bakker Bolhuis of een boeren landbroodbol van de Biobacker! De bereidingstijd is een klein half uurtje.

Ingrediënten voor 4 personen: 
100 g chorizoworst
1 ui
1 rode paprika
2 blikken gepelde tomaten (blik à 400 g)
2 blikken linzen (blik à 400 g)
375 g kabeljauwfilet
eventueel (platte) peterselie

Bereidingswijze:

  1. Snij de chorizo in kleine stukjes. Verhit olijfolie in een stoofpan en bak de chorizo ongeveer 2 minuten.
  2. Voeg vervolgens de gesnipperde ui toe en bak 1 minuut mee.
  3. Daarna kan de in reepjes gesneden paprika erbij, en deze 3 minuten meebakken.
  4. Vervolgens kunnen de blikjes gehakte tomaat en de afgespoelde en uitgelekte linzen bij het geheel. 
  5. Breng dit aan de kook. 
  6. Snijf de (ontdooide) kabeljauwfilet in stukken en leg tussen de linzen.
  7. Stoof de vis met de deksel op de pan in ca. 10 min. gaar.
  8. Snij de peterselie fijn. Voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met de peterselie.

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Droge worst chorizo  Droge worst chorizo   St. Hendrick   180   gr   €4,79 

Kabeljauwfilet  Kabeljauwfilet   Fish and More   230   gr   €7,15 

linzen  linzen   La Bioidea   400   gr   €1,15 

Punt paprika per stuk  Punt paprika per stuk   Eco-Erica   1   stuks   €1,59 

tomatenstukjes in blik  tomatenstukjes in blik   La Bioidea   400   gr   €1,15 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect