Bioweb

  RECEPTEN » Spaanse stoofpot met linzen Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Spaanse stoofpot met linzen

Een recept van Tineke

Een heerlijke spaanse stoofschotel (die zelfs onze kinderen lekker vinden)! Lekker met olijvenbrood van Bakker Bolhuis of een boeren landbroodbol van de Biobacker! De bereidingstijd is een klein half uurtje.

Ingrediënten voor 4 personen: 
100 g chorizoworst
1 ui
1 rode paprika
2 blikken gepelde tomaten (blik à 400 g)
2 blikken linzen (blik à 400 g)
375 g kabeljauwfilet
eventueel (platte) peterselie

Bereidingswijze:

  1. Snij de chorizo in kleine stukjes. Verhit olijfolie in een stoofpan en bak de chorizo ongeveer 2 minuten.
  2. Voeg vervolgens de gesnipperde ui toe en bak 1 minuut mee.
  3. Daarna kan de in reepjes gesneden paprika erbij, en deze 3 minuten meebakken.
  4. Vervolgens kunnen de blikjes gehakte tomaat en de afgespoelde en uitgelekte linzen bij het geheel. 
  5. Breng dit aan de kook. 
  6. Snijf de (ontdooide) kabeljauwfilet in stukken en leg tussen de linzen.
  7. Stoof de vis met de deksel op de pan in ca. 10 min. gaar.
  8. Snij de peterselie fijn. Voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met de peterselie.

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Droge worst chorizo  Droge worst chorizo   St. Hendrick   180   gr   €4,79 

Kabeljauwfilet  Kabeljauwfilet   Fish and More   230   gr   €7,15 

linzen  linzen   La Bioidea   400   gr   €1,15 

platte peterselie bosjeRegionaal product  platte peterselie bosje   Jochum de Boer   1   stuks   €1,69 

Puntpaprika per stuk  Puntpaprika per stuk   Eco-Erica   1   stuks   €1,49 

tomatenstukjes in blik  tomatenstukjes in blik   La Bioidea   400   gr   €1,15 

uien (klein)Op is Op  uien (klein)   Udea   500   gram   €1,25 

Tijdelijk niet beschikbaar
Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect