Bioweb

  RECEPTEN » Ceasar Salade Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Cranberry Up Side Down Cake
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Haver cranberry crumble
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Oosterse Witlof
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Popcorn
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Ceasar Salade

/
Ingrediënten:

  • 1 krop ijsbergsla

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 100 ml knoflook-olijfolie

  • 5 sneetjes (oud) brood in stukjes gesneden uit eigen voorraad

  • 2 zachtgekookte eieren

  • geraspte Parmezaanse kaas 

  • 1 limoensap (of citroensap)

  • 1 theelepel Worcestershire saus

  • 1/2 theelepel grofgemalen zwarte peper en zeezout uit eigen kast

  • 4 tenen knoflook

Bereidingswijze:

  • Knoflookolie: stamp 4 knoflookteentjes in een vijzel met olijfolie. Zeef de olie.

  • Croutons: bak de stukjes brood in de knoflookolie tot ze goudbruin zijn.

  • Sla: maak de slablaadjes los van de steel. Scheur ze in grove stukken.

  • Eieren: kook de eieren (half)zacht.

De opmaak:

  • Doe de slablaadjes in een kom en doe er wat olijfolie bij en wat zout en peper. Hussel door elkaar.

  • Doe er limoensap en worcestershire saus bij. Hussel ook dit weer door elkaar.

  • Roer de zachte eieren door het geheel zodat het zachte ei een dressing vormt met de olie en limoensap.

  • Voeg de croutons en de geraspte kaas toe en schud.

  • Serveer direct op een gekoeld bord.

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

Limoen  Limoen   Udea   1   stuks   €0,85 

olijfolie extra vergine (fruitig)  olijfolie extra vergine (fruitig)   De Nieuwe Band   500   ml   €5,39 

Parmigiano reggiano fla  Parmigiano reggiano fla   Castelli   100   gr   €3,99 

worcestershire saus  worcestershire saus   Biona   140   ml   €4,05 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect