Bioweb

  RECEPTEN » Ceasar Salade Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelsalade met bietjes
  Burger pulled jackfruit
  Ceasar Salade
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Geroosterde pompoen
  Gevulde zomerpompoen
  Glutenvrije brownie
  Glutenvrije chorizo pizza
  Hangop met walnoten e
  Havermout pancakes
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Knoflooksoep
  Lange vingers, glutenvrij
  Ovenkip met citroen en koriander
  Pannenkoekje van rode biet
  Pasta pesto rucola
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  Pompoenstoof met kokos
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade met gele bietjes
  Spaghetti muffin (glutenvrij)
  Suikermaďs met basilicumboter
  Zoet zure chioggia
  Zomerse bietensalade
  Rode bietensoep
  Bosvruchtencake glutenvrij
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Ceasar Salade

/
Ingrediënten:

  • 1 krop ijsbergsla

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 100 ml knoflook-olijfolie

  • 5 sneetjes (oud) brood in stukjes gesneden uit eigen voorraad

  • 2 zachtgekookte eieren

  • geraspte Parmezaanse kaas 

  • 1 limoensap (of citroensap)

  • 1 theelepel Worcestershire saus

  • 1/2 theelepel grofgemalen zwarte peper en zeezout uit eigen kast

  • 4 tenen knoflook

Bereidingswijze:

  • Knoflookolie: stamp 4 knoflookteentjes in een vijzel met olijfolie. Zeef de olie.

  • Croutons: bak de stukjes brood in de knoflookolie tot ze goudbruin zijn.

  • Sla: maak de slablaadjes los van de steel. Scheur ze in grove stukken.

  • Eieren: kook de eieren (half)zacht.

De opmaak:

  • Doe de slablaadjes in een kom en doe er wat olijfolie bij en wat zout en peper. Hussel door elkaar.

  • Doe er limoensap en worcestershire saus bij. Hussel ook dit weer door elkaar.

  • Roer de zachte eieren door het geheel zodat het zachte ei een dressing vormt met de olie en limoensap.

  • Voeg de croutons en de geraspte kaas toe en schud.

  • Serveer direct op een gekoeld bord.

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

IJsbergsla  IJsbergsla   De Eerste   1   stuks   €1,65 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

Limoen  Limoen   Udea   1   stuks   €0,69 

olijfolie extra vergine (fruitig)  olijfolie extra vergine (fruitig)   De Nieuwe Band   500   ml   €5,39 

Parmigiano reggiano fla  Parmigiano reggiano fla   Castelli   100   gr   €3,99 

worcestershire saus  worcestershire saus   Biona   140   ml   €4,05 

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect