Bioweb

  RECEPTEN » Pasta met broccoli en knolvenkel Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Pasta met broccoli en knolvenkel
  1. Pasta met broccoli en knolvenkel

/ Hoofdgerecht voor 2 á 3 personen, door Marieke

/ Bereidingstijd zo’n 20 minuten

Als wij thuis geen zin hebben in de standaard macaroni of spagheti, dan is dit gerecht bij ons het favoriete pastagerecht. De combinatie van broccoli en knolvenkel is super! Lekker met pancetta, maar ook de combinatie met kip kan prima (bijvoorbeeld kipstukjes bami/nasi van De Polderhoen). Liever vegatarisch? Vervang het vlees door kastanje champignons.

Dit gerecht is makkelijk te koken voor meer mensen. Voeg dan vooral extra groente of vlees toe, want de hoeveelheid tagliatella genoemd in het recept is relatief veel ten opzichte van de hoeveelheid groente.

 

Ingrediënten

  • 1 stronk broccoli (ca. 400g)
  • 1 knolvenkel (ca. 300g)
  • 1 bakje roomkaas daslook-knoflook créme van Weissenhorner
  • 70g pancetta of stukjes kipfilet
  • 250g verse pasta tagliatelle

Bereidingswijze:

1. Snij de broccoli en knolvenkel in stukken. Vergeet ook de broccoli stronk niet! Deze is ook prima eetbaar, zorg wel dat de stukken niet te dik zijn anders is de garing niet gelijkmatig.

2. Blanceer de broccoli enkele minuten in kokend water.

3. Snij de pancetta in stukjes en bak deze of de kipfilet in een wok- of hapjespan samen met de knolvenkel.

 4. Laat de broccoli goed uitlekken en voeg deze toe als de venkel 8-10min. op staat.

 5. Kook ondertussen de pasta (4 minuten in kokend water). Goed laten uitlekken en aan de groente saus toevoegen.

6. Roerbak in een paar minuten alles lekker knapperig beetgaar en voer het bakje roomkaas toe.

Lekker Ite!

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
BroccoliRegionaal product  Broccoli   Bruinsma   400   gram   €1,26 

kipstukjes bami/nasidit is een Diepvries product  kipstukjes bami/nasi   Polderhoen   250   gram   €3,99 

Tijdelijk niet beschikbaar
Pancetta  Pancetta   Fumagalli   70   gr   €3,09 

Verse pasta tagliatelle  Verse pasta tagliatelle   Bioverde   250   gr   €2,79 

Verse roomkaas knoflook  Verse roomkaas knoflook   Weißenhorner   150   gr   €2,49 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect