Bioweb

  RECEPTEN » Pasta met broccoli en knolvenkel Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse prei stamppot
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Stampot bataat zuurkool
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Vegan cheese sandwich
  Vegan gnocchi
  Vegetarische Kooltaart
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Pasta met broccoli en knolvenkel
  1. Pasta met broccoli en knolvenkel

/ Hoofdgerecht voor 2 á 3 personen, door Marieke

/ Bereidingstijd zo’n 20 minuten

Als wij thuis geen zin hebben in de standaard macaroni of spagheti, dan is dit gerecht bij ons het favoriete pastagerecht. De combinatie van broccoli en knolvenkel is super! Lekker met pancetta, maar ook de combinatie met kip kan prima (bijvoorbeeld kipstukjes bami/nasi van De Polderhoen). Liever vegatarisch? Vervang het vlees door kastanje champignons.

Dit gerecht is makkelijk te koken voor meer mensen. Voeg dan vooral extra groente of vlees toe, want de hoeveelheid tagliatella genoemd in het recept is relatief veel ten opzichte van de hoeveelheid groente.

 

Ingrediënten

  • 1 stronk broccoli (ca. 400g)
  • 1 knolvenkel (ca. 300g)
  • 1 bakje roomkaas daslook-knoflook créme van Weissenhorner
  • 70g pancetta of stukjes kipfilet
  • 250g verse pasta tagliatelle

Bereidingswijze:

1. Snij de broccoli en knolvenkel in stukken. Vergeet ook de broccoli stronk niet! Deze is ook prima eetbaar, zorg wel dat de stukken niet te dik zijn anders is de garing niet gelijkmatig.

2. Blanceer de broccoli enkele minuten in kokend water.

3. Snij de pancetta in stukjes en bak deze of de kipfilet in een wok- of hapjespan samen met de knolvenkel.

 4. Laat de broccoli goed uitlekken en voeg deze toe als de venkel 8-10min. op staat.

 5. Kook ondertussen de pasta (4 minuten in kokend water). Goed laten uitlekken en aan de groente saus toevoegen.

6. Roerbak in een paar minuten alles lekker knapperig beetgaar en voer het bakje roomkaas toe.

Lekker Ite!

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
kipstukjes bami/nasidit is een Diepvries product  kipstukjes bami/nasi   Polderhoen   250   gram   €3,99 

Pancetta  Pancetta   Fumagalli   70   gr   €3,09 

Venkel  Venkel   Udea   300   gram   €1,65 

Verse pasta tagliatelle  Verse pasta tagliatelle   Bioverde   250   gr   €2,79 

Verse roomkaas knoflook  Verse roomkaas knoflook   Weißenhorner   150   gr   €2,49 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect