Bioweb
  RECEPTEN » Pasta met broccoli en knolvenkel Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
Aanraders
Friese Streekbox
Kadoverpakkingen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
RECEPTEN
  Alles voor de BBQ
  Appel cranberry crumble
  Appel krenten chutney
  Appeltaart
  Bloemkool met spek en room
  Bospeen met verse gember
  Champignonsoep
  Geroosterde pompoen
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde zomerpompoen
  Haverscones met room
  Home made patat
  Knolselderij appelsalade
  Maďs-aardappelsoep
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pompoen - dadel plaatkoek
  Pompoensoep
  Salade met gegrilde groenten
  Saté met shii-take
  Suikermaďs met basilicumboter
  Toscaanse stoofschotel
  Tosti's a la Carla
  Vega Pizza
  Vijgen appeltaart met noten
Pasta met broccoli en knolvenkel

Pasta met broccoli en knolvenkel

/ Hoofdgerecht voor 2 á 3 personen, door Marieke

/ Bereidingstijd zo’n 20 minuten

Als wij thuis geen zin hebben in de standaard macaroni of spagheti, dan is dit gerecht bij ons het favoriete pastagerecht. De combinatie van broccoli en knolvenkel is super! Lekker met pancetta, maar ook de combinatie met kip kan prima (bijvoorbeeld kipstukjes bami/nasi van De Polderhoen). Liever vegatarisch? Vervang het vlees door kastanje champignons.

Dit gerecht is makkelijk te koken voor meer mensen. Voeg dan vooral extra groente of vlees toe, want de hoeveelheid tagliatella genoemd in het recept is relatief veel ten opzichte van de hoeveelheid groente.

 

Ingrediënten

1 stronk broccoli (ca. 400g)
1 knolvenkel (ca. 300g)
1 bakje roomkaas daslook-knoflook créme van Weissenhorner
70g pancetta of stukjes kipfilet
250g verse pasta tagliatelle

Bereidingswijze:

1. Snij de broccoli en knolvenkel in stukken. Vergeet ook de broccoli stronk niet! Deze is ook prima eetbaar, zorg wel dat de stukken niet te dik zijn anders is de garing niet gelijkmatig.
2. Blanceer de broccoli enkele minuten in kokend water.
3. Snij de pancetta in stukjes en bak deze of de kipfilet in een wok- of hapjespan samen met de knolvenkel.
4. Laat de broccoli goed uitlekken en voeg deze toe als de venkel 8-10min. op staat.
5. Kook ondertussen de pasta (4 minuten in kokend water). Goed laten uitlekken en aan de groente saus toevoegen.
6. Roerbak in een paar minuten alles lekker knapperig beetgaar en voer het bakje roomkaas toe.

Lekker Ite!

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
broccoliRegionaal product  broccoli   Bruinsma   400   gram   €1,20 

kipstukjes bami/nasidit is een Diepvries product  kipstukjes bami/nasi   Polderhoen   250   Gram   €3,99 

Venkel  Venkel   Udea   300   gram   €1,60 

Verse pasta tagliatelle  Verse pasta tagliatelle   Bioverde   250   gr   €2,99 

Verse roomkaas knoflook  Verse roomkaas knoflook   Weissenhorner   150   gr   €2,39 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect