Bioweb

  RECEPTEN » Papaya stoofschotel, StobaPapaya Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel anders zonder potje
  Aardappelsalade met bietjes
  bananenbrood
  Bonensalade
  Broodje hummus met avocado
  Courgettekoekjes met oude kaas
  Erwtensoep
  Friese Kruidkoek met een twist
  Gevulde avocado
  Griekse zwartebonen burger
  Haverscones met room
  Hollands stoofpotje
  Hutspot salade
  Linzenstoof met spruitjes
  Lunchbroodjes met geitenkaas
  Mac & cheese met bloemkool
  Mosterd-kaassoep met toast
  Oosterse Witlof
  Pompoenstoof met kokos
  Rode kool salade harissaballetje
  Sandwich met ui en gerookte kip
  Snacksticks van kaas en rauwkost
  Spaanse stoofpot met linzen
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spruitjes gratin
  Tortellini met paddenstoelen sau
  Toscaanse stoofschotel
  Veldsla salade met granaatappel
  Wellingtonburger
  Yacón moes
  Yacón taart
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Papaya stoofschotel, StobaPapaya

Papaya stoofschotel, StobaPapaya

Papaya kan rijp gegeten worden als vrucht, maar onrijp wordt de papaya vaak als groente gegeten. Zoals in dit Curaçaose stoofschotel recept van Miranka. Op Curaçao gebruiken ze geitenstoofvlees, hier in Nederland is daar wat lastiger aan te komen (en bovendien zijn wij deze smaak vaak niet gewend) vandaar dat deze variant met rundvlees is.

Bij een doorgesneden papaya kun je witte en zwarte pitjes zien,  witte pitjes wil zeggen onrijp, zwart is rijp. Voor deze stoofschotel hoeft de papaya overigens niet volledig rijp te zijn.

Lekker Ite!

Miranka

www.natuurvoedingmiranka.nl 

Gerecht voor 4 personen.

Bereidingstijd ongeveer 4 uur afhankelijk van hoe zacht je het vlees wilt hebben.

Ingrediënten:

500 gram stoofvlees
1 papaya
1 aardappel
1 ui
klontje boter en eetl olijfolie
1 klein potje tomatenpuree
1 beker water
nootmuskaat
peper en zout
150 gram polenta
1 liter water

Bereidingswijze:

Snij het vlees de ui, aardappel en de papaya in grove stukken.
Braad het vlees even aan in de boter en olie. Voeg dan peper, zout, nootmuskaat, ui en tomatenpuree toe. Bak nog even door.

Doe de beker met water erbij en stoof het vlees ongeveer in 4 uur gaar. Voeg het laatste half uur de papaya en de aardappel toe.

Breng een liter water aan de kook voeg polenta toe en laat 5 minuten zachtjes, onder voortdurend roeren doorkoken. 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
nootmuskaat gemalen  nootmuskaat gemalen   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

polenta  polenta   Joannusmolen   350   gr   €2,39 

Roomboter ongezouten  Roomboter ongezouten   Zuiver Zuivel   250   gr   €3,59 

tomatenpuree  tomatenpuree   De Nieuwe Band   100   gr   €1,15 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect