Bioweb

  RECEPTEN » Gestoofde prei met anijszaadjes Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Gestoofde prei met anijszaadjes

Gestoofde Prei met Anijszaadjes

Bijgerecht voor 4 personen
Door Yolanda van der Jagt

Deze gestoofde prei is door het anijszaad niet alledaags van smaak. De romige anijssaus past goed bij gebakken en gegrilde vis.

Ingrediënten:

500 gram prei
4 eetlepels crème fraîche
1 theelepel anijszaad
zout en versgemalen peper

Bereidingswijze:

Snijd de prei in stukken van ongeveer 3 centimeter. Was de groente in ruim water tot al het zand eruit is.

Leg de prei direct vanuit het water in een pan met dikke bodem en voeg de crème fraîche en de anijszaadjes toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de groente in ongeveer 30 minuten afgedekt gaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Lekker Ite!

Over onze chef-kok Yolanda van der Jagt
Je blijft er van proeven! De recepten van onze keuken pro Yolanda van der Jagt zijn easy, culinair en verassend. Als chef-kok heeft ze al menig restaurantkeuken van binnen gezien, tegenwoordig deelt ze haar kennis met alle thuiskoks. In haar recepten laat Yolanda zien hoe je smakelijke en originele recepten kunt maken met producten van eigen bodem. Naast Bioweb komt u haar eigentijdse gerechten ook tegen in bijvoorbeeld foodmagazine Foodmagazine Delicious., Elle eten of in haar kookboeken zoals Hollandse Kramen en Lekker Hollands. www.yolandavanderjagt.nl
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
anijs  anijs   Het Blauwe Huis   40   gr   €2,15 

Crème fraîche 35%  Crème fraîche 35%   Drentse Aa   125   ml   €1,75 

Kabeljauwfilet  Kabeljauwfilet   Fish and More   230   gr   €7,15 

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect