Bioweb

  RECEPTEN » Kaaskoekjes met olijven Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelsalade met bietjes
  Burger pulled jackfruit
  Ceasar Salade
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Geroosterde pompoen
  Gevulde zomerpompoen
  Glutenvrije brownie
  Glutenvrije chorizo pizza
  Hangop met walnoten e
  Havermout pancakes
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Knoflooksoep
  Lange vingers, glutenvrij
  Ovenkip met citroen en koriander
  Pannenkoekje van rode biet
  Pasta pesto rucola
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  Pompoenstoof met kokos
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade met gele bietjes
  Spaghetti muffin (glutenvrij)
  Suikermaďs met basilicumboter
  Zoet zure chioggia
  Zomerse bietensalade
  Rode bietensoep
  Bosvruchtencake glutenvrij
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Kaaskoekjes met olijven

Kaaskoekjes met olijven

Bij Bioweb kun je allerlei soorten olijven kopen. Door te variëren maak je zo iedere keer andere koekjes. Lekker voor bij de borrel of op tafel voordat een etentje begint.

Voor bij een glas wijn

20 stuks

Bereidingstijd

15 minuten

30 minuten wachten

10-12 minuten in de oven

Extra nodig

fijne rasp

vershoudfolie

bakpapier


Ingrediënten:

75 gram belegen boerenkaas

25 gram parmezaanse kaas

75 gram bloem

75 gram roomboter op kamertemperatuur

20 olijven zonder pit

  1 eetlepel verse tijmblaadjes

     bloem om te bestuiven

 

Bereidingswijze 

1.  Rasp de beide kazen fijn. Doe de bloem in een kom en wrijf met je vingers de boter erdoor totdat een kruimelig deeg ontstaat. Voeg de geraspte kaas toe en kneed verder tot je een compacte deegbal kunt maken. 

2.  Bestuif het werkvlak met een beetje bloem. Rol hieropde deegbal met je handen uit tot eenworst van 30 centimeter lang. Snijdt de rol in 20 dikke plakken en leg deze op een groot, met bloem bestrooid bord. 

3.  Druk in elk koekje een olijf en strooi er een beetje tijm over. Laat de koekjes afgedekt met vershoudfolie 30 minuten in de koelkast rusten. 

4.  Verwarm intussen de oven voor op 220 graden. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat en leg de koekjes erop met genoeg tussenruimte. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes in 10-12 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen. 

Lekker ite

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Belegen kaasRegionaal product  Belegen kaas   Nylander   500   gram   €8,50 

Boerenboter ongezouten  Boerenboter ongezouten   Weerribben Zuivel   250   gr   €2,79 

Groene olijven  Groene olijven   Marc't   125   gr   €2,35 

Parmigiano reggiano  Parmigiano reggiano   Castelli   160   gr   €6,05 

Tarwebloem 1000gRegionaal product  Tarwebloem 1000g   Mole 't Lam   1000   gram   €3,10 

tijm  tijm   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect