Bioweb

  RECEPTEN » Rucolasalade met geitenkaas Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Rucolasalade met geitenkaas

Rucola met geitenkaas en speksalade

Een recept van Yolanda van der Jagt, iets aangepast omdat dat er geen Bûche larde (kant en klare plakken geitenkaas omwikkeld met ontbijtspek) verkrijgbaar is.

/Voor-/bijgerecht, 4 personen

Ingrediënten:

1 bosje bosui, fijngesneden
2 eetlepels rode wijnazijn
5 eetlepels olijfolie extra vierge
500g trostomaat, in kleine blokjes
200g rucola, gewassen
1 rijpe avocado
125g verse geitenkaas
 90g ontbijtspek

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Roer de bosui en azijn door elkaar en laat het 5 minuten staan. Schenk de olie erop en voeg zout en peper naar smaak toe. Roer de tomaat er door.
  2. Omwikkel de plakken geitenkaas met het ontbijtspek. Leg de geitenkaas naast elkaar op een bakplaat of in een ovenschaaltje en verwarm ze 10 minuten in de oven.
  3. Schep de rucola en avocado met de dressing voorzichtig door elkaar en verdeel het over diepe 4 borden, leg de geitenkaas erop.

Tip: Lekker met geroosterde pompoenpitten

Over onze chef-kok Yolanda van der Jagt
Je blijft er van proeven! De recepten van onze keuken pro Yolanda van der Jagt zijn easy, culinair en verassend. Als chef-kok heeft ze al menig restaurantkeuken van binnen gezien, tegenwoordig deelt ze haar kennis met alle thuiskoks. In haar recepten laat Yolanda zien hoe je smakelijke en originele recepten kunt maken met producten van eigen bodem. Naast Bioweb komt u haar eigentijdse gerechten ook tegen in bijvoorbeeld foodmagazine Foodmagazine Delicious., Elle eten of in haar kookboeken zoals Hollandse Kramen en Lekker Hollands.
www.yolandavanderjagt.nl
 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
bosui  bosui   Udea   1   stuks   €1,99 

Tijdelijk niet beschikbaar
Geitenrol naturel  Geitenrol naturel   Bastiaansen   125   gr   €3,59 

olijfolie extra vergine (fruitig)  olijfolie extra vergine (fruitig)   De Nieuwe Band   500   ml   €5,39 

Ontbijtspek  Ontbijtspek   St. Hendrick   90   gr   €2,29 

wijnazijn rood  wijnazijn rood   Epikouros   500   ml   €3,95 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect