Bioweb

  RECEPTEN » Rucolasalade met geitenkaas Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Rucolasalade met geitenkaas

Rucola met geitenkaas en speksalade

Een recept van Yolanda van der Jagt, iets aangepast omdat dat er geen Bûche larde (kant en klare plakken geitenkaas omwikkeld met ontbijtspek) verkrijgbaar is.

/Voor-/bijgerecht, 4 personen

Ingrediënten:

1 bosje bosui, fijngesneden
2 eetlepels rode wijnazijn
5 eetlepels olijfolie extra vierge
500g trostomaat, in kleine blokjes
200g rucola, gewassen
1 rijpe avocado
125g verse geitenkaas
 90g ontbijtspek

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Roer de bosui en azijn door elkaar en laat het 5 minuten staan. Schenk de olie erop en voeg zout en peper naar smaak toe. Roer de tomaat er door.
  2. Omwikkel de plakken geitenkaas met het ontbijtspek. Leg de geitenkaas naast elkaar op een bakplaat of in een ovenschaaltje en verwarm ze 10 minuten in de oven.
  3. Schep de rucola en avocado met de dressing voorzichtig door elkaar en verdeel het over diepe 4 borden, leg de geitenkaas erop.

Tip: Lekker met geroosterde pompoenpitten

Over onze chef-kok Yolanda van der Jagt
Je blijft er van proeven! De recepten van onze keuken pro Yolanda van der Jagt zijn easy, culinair en verassend. Als chef-kok heeft ze al menig restaurantkeuken van binnen gezien, tegenwoordig deelt ze haar kennis met alle thuiskoks. In haar recepten laat Yolanda zien hoe je smakelijke en originele recepten kunt maken met producten van eigen bodem. Naast Bioweb komt u haar eigentijdse gerechten ook tegen in bijvoorbeeld foodmagazine Foodmagazine Delicious., Elle eten of in haar kookboeken zoals Hollandse Kramen en Lekker Hollands.
www.yolandavanderjagt.nl
 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Avocado  Avocado   BioNoord   1   stuks   €1,55 

bosui  bosui   Keukentuin   1   stuks   €1,99 

Geitenrol naturel  Geitenrol naturel   Bastiaansen   125   gr   €3,49 

olijfolie extra vergine (fruitig)  olijfolie extra vergine (fruitig)   De Nieuwe Band   500   ml   €5,69 

Ontbijtspek  Ontbijtspek   St. Hendrick   90   gr   €2,29 

Rucola 75gRegionaal product  Rucola 75g   Jochum de Boer   75   gram   €1,85 

trostomaat  trostomaat   Wouters   500   gram   €2,10 

wijnazijn rood  wijnazijn rood   Epikouros   500   ml   €3,85 

Artikel 1 tot en met 8 (van 8 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect