Bioweb

  RECEPTEN » Zoete aardappel rosti Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Pompoen wortel burger
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Zoete aardappel rosti

Zoete aardappel rösti

/ Bijgerecht voor 4 personen door Miranka

/Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten:

  • 400 gr zoete aardappel geraspt
  • 60 gr havervlokken
  • 40 gr fijn geraspte kaas
  • 1 eetl. fijngehakte rozemarijn
  • 3 eetl. olie uit eigen keukenkast 
  • peper en zout uit eigen keukenkast 
  • evt. wat water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 gr C.

2.Meng alle ingrediënten door elkaar tot een plakkerige massa.
   Plakt het niet genoeg voeg dan wat water toe.

3. Leg een stuk bakpapier op de bakplaat.

4. Maak van het mengsel 12 bergjes en druk deze plat met behulp van de lepel.

5. Bak ze nu ongeveer 15 minuten, keer ze na 7 minuten voorzichtig even om.

6. Voor een mooie presentatie heb ik ze met een ronde vorm uitgestoken.

Lekker Ite!

Over onze recepten maakster Miranka:

Miranka weet hoe je eten lekker kan laten smaken. Juist bij de uitdagingen van diëten komt Miranka met verassende recepten. Na haar opleidingen in consumptieve technieken en diëtiek heeft ze 14 jaar full time voor haar kinderen gezorgd. Sinds 3 jaar werkt Miranka bij Bioweb. In 2015 heeft ze haar opleiding tot natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair suppletie afgerond. Genoeg achtergrond voor recepten zonder gluten en rietsuiker maar boordevol creativiteit en smaak. www.natuurvoedingmiranka.nl

 

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Geraspte kaas jong bele  Geraspte kaas jong bele   Proef   150   gr   €3,09 

HavervlokkenRegionaal product  Havervlokken   Mole 't Lam   500   gram   €2,10 

Rozemarijn  Rozemarijn   Proef   15   gr   €1,79 

Zoete Bataat MIX paars/wit  Zoete Bataat MIX paars/wit   Udea   500   gram   €2,99
€1,99

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect