Bioweb

  RECEPTEN » Seitanbroodjes Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Andijvie-kaasquiche
  Carpaccio van citrus
  Champignonburger
  Citroensorbet met sinaasappel
  Fryske Fritatta
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Griekse zwartebonen burger
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Haverscones met room
  Koninginnesoep
  Koolrabi ovenschotel
  Mokka trifle
  Paaskoekjes
  Paaskuikentjes van marsepein
  Paasmuffins
  Pannenkoekje van rode biet
  Prei met spek en tomatensaus
  Quinoa-aspergetaart
  Raapstelen stamppot
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Sinaasappel marmelade
  Smoothie van spinazie
  Spaghetti met postelein pesto
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spinazietaart
  Vegan cheese sandwich
  Wellingtonburger
  Wentelteefjes van suikerbrood
  Witlof-zalm ovenschotel
  Wortelsoep
  Worteltjestaart
  Yofu verwen ontbijt
  Zalmfilet met pesto tagliatelle
  Paksoi met peper en kokos
  Aardappelsalade met bietjes
Aanraders
Pakketten
Pasen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Seitanbroodjes

Seitanbroodjes

Deze vegetarische hapjes zijn heerlijk, ook als je niet vegetarisch bent zal je de vingers erbij opeten! Een aanrader voor een brunch of als borrelhapje! 

Ingredienten voor tien broodjes of 20 (borrel)hapjes

·10 plakjes roomboter bladerdeeg

·1 pot Yakso seitan uitgelekt

·1 behoorlijke ui

·Olijfolie

·3 volkoren boterhammen zonder korsten

·scheut Yakso ketjap manis

·kleine eetlepel Würzl droge soepkorrels

·Knoflook teentjes, gesneden

·Peper, zout

·1 a 2 eieren opgeklopt

·half theelepeltje Yakso sambal badjak

·nootmuskaat (vers geraspt)

·wat paprika poeder.

Bereidingswijze

Ontdooi de plakjes deeg.

Oven verhitten tot 200 graden.

Uitgelekte seitan vermengen met de gesneden ui en knoflook en brood. In de blender grof fijn slaan.

Fruit dit mengsel met wat olie in een pan. Niet echt bakken.

Doe dit in een kom en maak het af met wat soyasaus, peper en zout,sambal,nootmuskaat, paprikapoeder,losgeslagen ei en de soepkorrels.

Kneed dit goed door.

Maak midden op de deeglapjes een ril van het mengsel. Bevochtig de randen met wat water en klap de randen met het mengsel ertussen naar elkaar. De randen met vingertop afdruk aan elkaar drukken. Let even op de zijkanten. Druk uitpuilende massa van het mengsel wat naar binnen.

Op de bakplaat in de oven plusminus 20 minuten bakken.

Als hapje de broodjes door de midden snijden na het bakken.

Warm het lekkerst!

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boter bladerdeegdit is een Diepvries product  Boter bladerdeeg   Moin   300   gr   €3,89 

bouillonpoeder met (bio) gist  bouillonpoeder met (bio) gist   Rapunzel   250   gr   €5,39 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

ketjap manis  ketjap manis   Yakso   250   ml   €2,89 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

nootmuskaat, bol  nootmuskaat, bol   Het Blauwe Huis   10   gr   €1,95 

paprikapoeder  paprikapoeder   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

sambal badjak  sambal badjak   Yakso   200   gr   €2,65 

seitan  seitan   Yakso   350   ml   €3,75 

uien KLEIN  -500gRegionaal product  uien KLEIN -500g   Mts. Timpelsteed   500   gram   €0,89 

volkorenbrood gesnedenRegionaal product  volkorenbrood gesneden   Bolhuis   800   Gram   €2,90 

Artikel 1 tot en met 11 (van 11 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect