Bioweb

  RECEPTEN » Spaghetti muffin (glutenvrij) Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Clafoutis
  Egg noodles met paksoi
  Geroosterde pompoen
  Hangop met walnoten e
  Herfstsalade met aardperen
  Hutspot
  Hutspot salade
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Mac & cheese met bloemkool
  Pasta bolognese van tempeh
  Pompoen - dadel plaatkoek
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  schorseneren a la creme
  Shoarma van knolselderij
  Tagliatelle met bief, tomaatjes
  Venkelgratin
  Zoet zure chioggia
  Paksoi met peper en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Spaghetti muffin (glutenvrij)

Glutenvrije spaghetti muffin

/ Bijgerecht voor 6 personen door Miranka

/ Bereidingstijd,  inclusief baktijd zo’n 30 minuten

Op zichzelf al een super leuk en lekker maar dit recept is ook super handig om zo het  ‘restje’ spaghetti van de dag ervoor te verwerken. De Doves Farm spaghetti is gemaakt van rijst en dus glutenvrij.

Ingrediënten:

  • 125 g gaar gekookte  rijst spaghetti
  • 50  g geraspte courgette
  • 1 teentje knoflook uit geperst
  • 50 g geraspte parmezaanse kaas
  • 3 eieren
  • 1,25 dl slagroom
  • 30 g pijnboompitten

Bereidingswijze:

  1. Kleur de pijnboompitten even in de koekenpan bruin en verdeel ze over 12 muffin vormpjes.

  2. Meng de eieren, slagroom, kaas en knoflook en voeg evt een beetje zout toe.
  3. Meng de gare spaghetti met de geraspte courgette.
  4. Draai met een vork rondjes van de spaghetti met courgette en doe dit in de vormpjes.
  5. Giet het eimengsel erbij.
  6. Bak het ongeveer 15 minuten op 180 graden.
  7. Zowel warm als koud te eten.

Lekker Ite! Miranka

/

Over onze recepten maakster Miranka:
Miranka weet hoe je eten lekker kan laten smaken. Juist bij de uitdagingen van diëten komt Miranka met verassende recepten. Na haar opleidingen in consumptieve technieken en diëtiek heeft ze 14 jaar full time voor haar kinderen gezorgd. Sinds een aantal jaar werkt Miranka bij Bioweb. In 2015 heeft ze haar opleiding tot natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair suppletie afgerond. Genoeg achtergrond voor recepten zonder gluten  maar boordevol creativiteit en smaak. www.natuurvoedingmiranka.nl

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Courgette  Courgette   Udea   300   gram   €0,90 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

pijnboompitten  pijnboompitten   De Nieuwe Band   100   gr   €5,15 

spaghetti rijst volk. glutenvrij  spaghetti rijst volk. glutenvrij   Doves Farm   500   gr   €4,65 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect