Bioweb

  RECEPTEN » Adukibonencake Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Andijvie-kaasquiche
  Carpaccio van citrus
  Champignonburger
  Citroensorbet met sinaasappel
  Fryske Fritatta
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Griekse zwartebonen burger
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Haverscones met room
  Koninginnesoep
  Koolrabi ovenschotel
  Mokka trifle
  Paaskoekjes
  Paaskuikentjes van marsepein
  Paasmuffins
  Pannenkoekje van rode biet
  Prei met spek en tomatensaus
  Quinoa-aspergetaart
  Raapstelen stamppot
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Sinaasappel marmelade
  Smoothie van spinazie
  Spaghetti met postelein pesto
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spinazietaart
  Vegan cheese sandwich
  Wellingtonburger
  Wentelteefjes van suikerbrood
  Witlof-zalm ovenschotel
  Wortelsoep
  Worteltjestaart
  Yofu verwen ontbijt
  Zalmfilet met pesto tagliatelle
  Paksoi met peper en kokos
  Aardappelsalade met bietjes
Aanraders
Pakketten
Pasen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Adukibonencake

Adukibonencake 

 

Gebak 

Recept: Miranka 

 

Bereidingstijd: marineren 1 uur, voorbereiden 15 minuten, 
Oventijd: 45 minuten 

 

Ingredienten: 

1 blik adukibonen 

150 g speltbloem 

100 g abrikoos in stukjes 

100 g gemengde noten 

125 g palmsuiker 

125 ml zonnebloemolie 

3 eieren 

1 perssinaasappel 

2 theelepels bakpoeder 

mespuntje gemalen venkel, kruidnagel, kaneel en gember 

½ theel anijs 

beetje zout 

 

Bereidingswijze:

Sinaasappelschil raspen, daarna sinaasappel persen en door de abrikozen mengen.  
Dit een uurtje laten staan. 

De noten grof malen. 

De adukibonen afspoelen en goed uit laten lekken, doe deze samen met de olie en de eieren in de blender en blend tot het helemaal fijn is. 

Doe deze adukibonenpuree in een kom en meng het met de bloem, bakpoeder, kruiden en een beetje zout. 

Roer de in sinaasappelsap gemarineerde abrikozen er als laatste door. 

Giet het in een ingevet bakblik. 

 

LEKKER ITE!


 


 


 

 
    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
abrikozen  abrikozen   De Nieuwe Band   250   gr   €2,75 

Aduki bonen  Aduki bonen   Amaizin   400   gr   €1,15 

anijszaad heel  anijszaad heel   Het Blauwe Huis   40   gr   €2,15 

bakpoeder  bakpoeder   Lecker's   4   stuks   €0,99 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

kaneelpoeder (ceylon)  kaneelpoeder (ceylon)   Het Blauwe Huis   30   gr   €1,95 

kruidnagel, gemalen  kruidnagel, gemalen   Het Blauwe Huis   15   gr   €1,95 

notenmix  notenmix   De Nieuwe Band   200   gr   €4,09 

Sinaasappel (pers)  Sinaasappel (pers)   Udea   1000   gram   €1,99 

Speltbloem 1000gRegionaal product  Speltbloem 1000g   Mole 't Lam   1000   gram   €5,65 

venkelzaad  venkelzaad   Het Blauwe Huis   60   gr   €2,15 

zonnebloemolie  zonnebloemolie   De Nieuwe Band   500   ml   €3,05 

Artikel 1 tot en met 12 (van 12 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect