Bioweb

  RECEPTEN » Koolrabi ovenschotel Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Kwarktaart met zomervruchten
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Pasta met artisjok
  Pompoenstoof met kokos
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle broccoli schotel
  Spaanse stoofpot met linzen
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spitskoolsalade met nectarine
  Street Food baguette met tofu
  Vaderdag ontbijt
  Vanille kwark met aardbeien
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Zomerse cous-cous salade
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Koolrabi ovenschotel

Koolrabi ovenschotel

door: Yolande van der Jagt

bijgerecht, 4 personen
bereiding: 30 min.
oventijd: 35 min.

Deze heerlijke koolrabi ovenschotel kun je ook met bloemkool maken.

Ingredienten:

  • 500 gram geschilde kruimige aardappelen
  • 1 kilo koolrabi, geschild
  • 3 tenen knoflook
  • 3 eieren
  • 200 gram belegen boerenkaas, in kleine blokjes
  • 2 sneetjes oud (wit)brood*
  • 2 eetlepels olijfolie*

* uit het keukenkastje

 Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de aardappelen, koolrabi en knoflook in ruim water met zout in ca. 20 minuten gaar. Giet het vocht af, zet de pan terug op laag vuur terwijl je het tot een puree stampt. Zo verdampt er nog een beetje kookvocht.
  2. Roer de kaas en de eieren er 1 voor 1 doorheen, voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de koolrabipuree in een ovenschotel.
  3. Snijd de korsten van het brood, scheur het in kleine stukjes. Schep de olie erdoor heen en verdeel het over de bovenkant van de ovenschotel.
  4. Plaats de ovenschotel in het midden van de oven en bak het in 35 minuten goudbruin en warm.

 

 LEKKER ITE!

 

Meer recepten en informatie van Yolande op:

www.yolandavanderjagt.nl

 

 

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Extra belegen kaasRegionaal product  Extra belegen kaas   Nylander   500   gram   €9,75 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect