Bioweb

  RECEPTEN » Koolrabi ovenschotel Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Clafoutis
  Cranberry compote
  Cranberry speltmuffin
  Cranberry Up Side Down Cake
  Egg noodles met paksoi
  Geroosterde pompoen
  Hangop met walnoten e
  Haver cranberry crumble
  Herfst stoofpotje
  Herfstsalade met aardperen
  Hutspot
  Hutspot salade
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Mac & cheese met bloemkool
  Pasta bolognese van tempeh
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pompoen - dadel plaatkoek
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  schorseneren a la creme
  Shoarma van knolselderij
  Snelle broccoli schotel
  Tagliatelle met bief, tomaatjes
  Toast met paddenstoelen
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Zoet zure chioggia
  Zuurkool met cranberry
  Paksoi met peper en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Koolrabi ovenschotel

Koolrabi ovenschotel

door: Yolande van der Jagt

bijgerecht, 4 personen
bereiding: 30 min.
oventijd: 35 min.

Deze heerlijke koolrabi ovenschotel kun je ook met bloemkool maken.

Ingredienten:

  • 500 gram geschilde kruimige aardappelen
  • 1 kilo koolrabi, geschild
  • 3 tenen knoflook
  • 3 eieren
  • 200 gram belegen boerenkaas, in kleine blokjes
  • 2 sneetjes oud (wit)brood*
  • 2 eetlepels olijfolie*

* uit het keukenkastje

 Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de aardappelen, koolrabi en knoflook in ruim water met zout in ca. 20 minuten gaar. Giet het vocht af, zet de pan terug op laag vuur terwijl je het tot een puree stampt. Zo verdampt er nog een beetje kookvocht.
  2. Roer de kaas en de eieren er 1 voor 1 doorheen, voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de koolrabipuree in een ovenschotel.
  3. Snijd de korsten van het brood, scheur het in kleine stukjes. Schep de olie erdoor heen en verdeel het over de bovenkant van de ovenschotel.
  4. Plaats de ovenschotel in het midden van de oven en bak het in 35 minuten goudbruin en warm.

 

 LEKKER ITE!

 

Meer recepten en informatie van Yolande op:

www.yolandavanderjagt.nl

 

 

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
1 kg Marabel - nieuwe oogstRegionaal product  1 kg Marabel - nieuwe oogst   It Griene Strân   1   kg   €2,35 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Extra belegen kaasRegionaal product  Extra belegen kaas   Nylander   500   gram   €9,75 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect