Bioweb

  RECEPTEN » Koolrabi ovenschotel Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Andijvie-kaasquiche
  Carpaccio van citrus
  Champignonburger
  Citroensorbet met sinaasappel
  Fryske Fritatta
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Griekse zwartebonen burger
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Haverscones met room
  Koninginnesoep
  Koolrabi ovenschotel
  Mokka trifle
  Paaskoekjes
  Paaskuikentjes van marsepein
  Paasmuffins
  Pannenkoekje van rode biet
  Prei met spek en tomatensaus
  Quinoa-aspergetaart
  Raapstelen stamppot
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Sinaasappel marmelade
  Smoothie van spinazie
  Spaghetti met postelein pesto
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spinazietaart
  Vegan cheese sandwich
  Wellingtonburger
  Wentelteefjes van suikerbrood
  Witlof-zalm ovenschotel
  Wortelsoep
  Worteltjestaart
  Yofu verwen ontbijt
  Zalmfilet met pesto tagliatelle
  Paksoi met peper en kokos
  Aardappelsalade met bietjes
Aanraders
Pakketten
Pasen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Koolrabi ovenschotel

Koolrabi ovenschotel

door: Yolande van der Jagt

bijgerecht, 4 personen
bereiding: 30 min.
oventijd: 35 min.

Deze heerlijke koolrabi ovenschotel kun je ook met bloemkool maken.

Ingredienten:

  • 500 gram geschilde kruimige aardappelen
  • 1 kilo koolrabi, geschild
  • 3 tenen knoflook
  • 3 eieren
  • 200 gram belegen boerenkaas, in kleine blokjes
  • 2 sneetjes oud (wit)brood*
  • 2 eetlepels olijfolie*

* uit het keukenkastje

 Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de aardappelen, koolrabi en knoflook in ruim water met zout in ca. 20 minuten gaar. Giet het vocht af, zet de pan terug op laag vuur terwijl je het tot een puree stampt. Zo verdampt er nog een beetje kookvocht.
  2. Roer de kaas en de eieren er 1 voor 1 doorheen, voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de koolrabipuree in een ovenschotel.
  3. Snijd de korsten van het brood, scheur het in kleine stukjes. Schep de olie erdoor heen en verdeel het over de bovenkant van de ovenschotel.
  4. Plaats de ovenschotel in het midden van de oven en bak het in 35 minuten goudbruin en warm.

 

 LEKKER ITE!

 

Meer recepten en informatie van Yolande op:

www.yolandavanderjagt.nl

 

 

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
1 kg MarabelRegionaal product  1 kg Marabel   It Griene Strân   1   kg   €1,99 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Extra belegen kaasRegionaal product  Extra belegen kaas   Nylander   500   gram   €9,75 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

Koolrabi  Koolrabi   Udea   1   stuks   €1,59 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect