Bioweb

  RECEPTEN » Pompoen pannenkoekjes Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse prei stamppot
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Stampot bataat zuurkool
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Vegan cheese sandwich
  Vegan gnocchi
  Vegetarische Kooltaart
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Pompoen pannenkoekjes

Pompoen pannenkoekjes

Miranka heeft weer een lekker glutenvrij recept bedacht! Geniet van deze lekkere pannenkoekjes!

Ingrediënten:

1 kleine pompoen
200 gram bluethompson rozijnen
400 gram Werz pannenkoekenmeel
5 eieren
3 theel kaneel
½ theel zout
water
zonnebloemolie

Bereidingswijze:

Week de rozijnen in wat water.
Was de pompoen en snijd hem in vieren
Verwijder de pitten en de steel
Snij hem in blokjes en kook hem in wat water gaar
Afgieten en met de staafmixer tot puree maken en af laten koelen
Meng de bloem met kaneel en zout
Voeg al kloppen wat water toe zodat er een dikke pasta ontstaat
Klop dan de eieren en de pompoen erbij, het moet een wat dikker beslag zijn dan gewone pannenkoeken
Giet de rozijnen af en roer deze erdoor
Verhit olie in de pan en doe een halve soeplepel per pannenkoekje in de pan
Bak eerst de ene kant als ze stevig genoeg zijn omdraaien en dan de andere kant bakken.

Over onze recepten maakster Miranka:

Miranka weet hoe je eten lekker kan laten smaken. Juist bij de uitdagingen van diëten komt Miranka met verassende recepten. Na haar opleidingen in consumptieve technieken en diëtiek heeft ze 14 jaar full time voor haar kinderen gezorgd. Sinds een aantal jaar werkt Miranka voor Bioweb. In 2015 heeft ze haar opleiding tot natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair suppletie afgerond. Genoeg achtergrond voor recepten zonder gluten en rietsuiker maar boordevol creativiteit en smaak. www.natuurvoedingmiranka.nl

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fûgelfrij   6   Stuks   €2,20 

kaneel poeder  kaneel poeder   Het Blauwe Huis   30   gr   €1,95 

Oranje pompoen "Amoro"Regionaal product  Oranje pompoen "Amoro"   It Griene Strân   1250   gr   €1,99 

pannenkoekmeel glutenvrij  pannenkoekmeel glutenvrij   Werz   250   gr   €3,45 

rozijnen blue thompson  rozijnen blue thompson   De Nieuwe Band   500   gr   €4,15 

zonnebloemolie  zonnebloemolie   De Nieuwe Band   500   ml   €3,05 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect