Bioweb
  RECEPTEN » Pompoen pannenkoekjes Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
Aanraders
Oud & Nieuw
Friese Streekbox
Kadoverpakkingen
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
RECEPTEN
  Basisrecept Bladerdeeg
  Biefstuk met bataat & kool
  Boerenkaasplank
  Borrelhapjes
  Champignonburger
  Champignonsoep
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Courgettecake
  Cranberry compote
  Cranberry Up Side Down Cake
  Gember thee
  Gembermisu
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gouden melk
  Gourmetten
  Haver cranberry crumble
  Kaasfondue
  Knolselderij appelsalade
  Kurkuma-gemberthee
  Mascarpone ijs met cranberry's
  Oliebollen
  Paneerpastei
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Romige knolselderijsoep
  Salade met gegrilde groenten
  Spruitjes met zoete appel
  Sterbroodjes
Pompoen pannenkoekjes

Pompoen pannenkoekjes

Miranka heeft weer een lekker glutenvrij recept bedacht! Geniet van deze lekkere pannenkoekjes!

Ingrediënten:

1 kleine pompoen
200 gram bluethompson rozijnen
400 gram Werz pannenkoekenmeel
5 eieren
3 theel kaneel
½ theel zout
water
zonnebloemolie

Bereidingswijze:

Week de rozijnen in wat water.
Was de pompoen en snijd hem in vieren
Verwijder de pitten en de steel
Snij hem in blokjes en kook hem in wat water gaar
Afgieten en met de staafmixer tot puree maken en af laten koelen
Meng de bloem met kaneel en zout
Voeg al kloppen wat water toe zodat er een dikke pasta ontstaat
Klop dan de eieren en de pompoen erbij, het moet een wat dikker beslag zijn dan gewone pannenkoeken
Giet de rozijnen af en roer deze erdoor
Verhit olie in de pan en doe een halve soeplepel per pannenkoekje in de pan
Bak eerst de ene kant als ze stevig genoeg zijn omdraaien en dan de andere kant bakken.

Over onze recepten maakster Miranka:

Miranka weet hoe je eten lekker kan laten smaken. Juist bij de uitdagingen van diëten komt Miranka met verassende recepten. Na haar opleidingen in consumptieve technieken en diëtiek heeft ze 14 jaar full time voor haar kinderen gezorgd. Sinds een aantal jaar werkt Miranka voor Bioweb. In 2015 heeft ze haar opleiding tot natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair suppletie afgerond. Genoeg achtergrond voor recepten zonder gluten en rietsuiker maar boordevol creativiteit en smaak. www.natuurvoedingmiranka.nl

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

kaneelpoeder  kaneelpoeder   Het Blauwe Huis   30   gr   €1,89 

rozijnen blue thompson  rozijnen blue thompson   De Nieuwe Band   500   gr   €4,35 

vierkoren pannenkoekmeel  vierkoren pannenkoekmeel   Werz   250   gr   €3,39 

zonnebloemolie  zonnebloemolie   De Nieuwe Band   500   ml   €2,95 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect