Bioweb

  RECEPTEN » Courgette spaghetti Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Courgette spaghetti

Courgette spaghetti met doperwtenpesto, avocado en feta

/ Lunch of diner voor 2 personen
/ Bereidingstijd: 20 minuten

Dit is een gerecht van: Isabel, initiatiefneemster van Week zonder Vlees

 Met dit recept wil Isabel laten zien dat vegetarisch eten, leuk, smaakvol en gemakkelijk is!

Ingrediënten
•    2 courgettes
•    400 gram diepvries doperwten, ontdooid
•    4 eetlepels citroensap
•    4 eetlepels olijfolie*

.    cherry tomaatjes

•    1 avocado
•    150 gram feta
•    40 gram pijnboompitten
•    zout en peper naar smaak*

Extra nodig: spiraalsnijder of kaasschaaf

* uit eigen keukenkast
Bereidingswijze

  1. Snij de kontjes van de courgette en schil hem. Gebruik daarna een spiraalsnijder om slierten van de courgette te maken. Heb je geen spiraalsnijder? Maak dan plakjes met een kaasschaaf en snij die weer in reepjes.
  2. Leg twee handen doperwten opzij voor de garnering Doe de overige doperwten met het citroensap en de olijfolie in een blender en mix tot een gladde pesto. Proef en voeg zout en peper toe naar smaak, mix opnieuw.
  3. Ontdoe de avocado van de pit, schil hem en snij in blokjes.
  4. Rooster de pijnboompitten in enkele minuten goudbruin in een droge koekenpan.
  5. Leg een bedje courgette slierten op het bord, verdeel daar de doperwtenpesto overheen.
  6. Garneer met de overige doperwten, blokjes avocado, cherry tomaatjes en gekruimelde feta.


Tip: Combineer je courgette spaghetti ook eens met je favoriete pastasaus! Net zo lekker, maar dan boordevol groenten.

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Avocado hass  Avocado hass   BioNoord   1   stuks   €1,99 

Cherry tomaat  Cherry tomaat   Udea   250   gram   €1,98 

Citroen - 1 stuks  Citroen - 1 stuks   Udea   1   stuks   €0,63 

courgette (350/500g)Regionaal product  courgette (350/500g)   Jochum de Boer   1   stuk   €1,25 

Doperwtendit is een Diepvries product  Doperwten   Natural Cool   450   gr   €2,59 

Griekse feta  Griekse feta   Kourellas   150   gr   €2,99 

pijnboompitten  pijnboompitten   De Nieuwe Band   100   gr   €5,15 

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect