Bioweb

  RECEPTEN » meloen, venkel salade met zachte Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
meloen, venkel salade met zachte

/

Een meloen, venkel salade met zachte geitenkaas
 

Een recept van Streekkok Djurre
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 4

Ingrediënten:
3 sinaasappels
 ½ el suiker
 5 el olijfolie extra vierge
 1 rijpe galia meloen
 1 venkelknol
 100 g veldsla
 1 avocado
 250 g zachte geitenkaas

Bereiding:
Sinaasappeldressing
Pers de sinaasappels uit en kook het sinaasappelsap met het suiker in totdat het licht stroperig is. Laat de siroop afkoelen. Voeg langzaam de olijfolie toe

Galia meloen

Halveer de meloen en verwijder de zaadlijst. Boor met een parisienneboor bolletjes uit het vruchtvlees of snijd er gelijke blokjes van. Zet de meloen even aan de kant.

Venkel
Verwijder de harde kern van de venkel. Schaaf met een rauwkostschaaf de venkel in dunne plakken van 2 mm. Zet de gesneden venkel aan de kant.

Avocado
Halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd de avocado in acht gelijke parten.

Geitenkaas
Verbrokkel de geitenkaas in gelijke stukken van ongeveer 1 centimeter. Leg ze op een bakplaat en kleur ze goudbruin met de gasbrander of onder de grill.

Opmaak bord
Verdeel de veldsla, venkel, meloenbolletjes of -blokjes, geitenkaas en de avocado op het bord. Overgiet de salade met de sinaasappeldressing.

Lekker ite!
Djurre

Over onze streekkok Djurre
Smaakt dit recept van onze streekkok Djurre naar meer? Elke week bedenkt Djurre diverse recepten met lekkere verse Friese seizoenproducten voor de Friese Streekbox. Bij bestelling van een Friese Streekbox (maaltijdbox) krijgt u alle ingrediënten op maat thuisbezorgd door Bioweb met op donderdagavond natuurlijk ook een mail met alle recepten van Djurre zelf. Gevarieerd, gezond en vers koken met producten uit eigen streek was nog nooit zo makkelijk!

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Avocado hass  Avocado hass   BioNoord   1   stuks   €1,99 

bietsuiker  bietsuiker   De Nieuwe Band   500   gr   €2,45 

Galia meloen  Galia meloen   EcoSure   1   stuks   €2,69 

Geitenrol naturel  Geitenrol naturel   Bastiaansen   125   gr   €3,49 

olijfolie extra vergine (fruitig)  olijfolie extra vergine (fruitig)   De Nieuwe Band   500   ml   €5,39 

Slamix Mesclun  Slamix Mesclun   FARMily   125   gram   €2,89 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect