Bioweb

  RECEPTEN » Carpaccio van citrus Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Carpaccio van citrus

 Carpaccio van citrus

Receptuur & koken: Djurre Veensma

Fotografie: Streekchef Djurre

Ingrediënten:
4 personen

·        2 Rode bieten

·        2 dl sinaasappelsap

·        1/2 eetlepels honing*

·        2 Sinaasappels

·        2 Grapefruits

·        200 gram zachte geitenkaas

·        Walnoten naar smaak

* uit eigen keukenkastje

Bereidingswijze:

Snijd de rode biet in dunne plakken. Snijd vervolgens de plakken in dunne repen. Marineer het in sinaasappelsap met de honing. Zet de gemarineerde rode biet aan de kant.
Ga de sinaasappels en grapefruit dik schillen en snijd ze in gelijke plakken van een kleine centimeter. Leg ze vervolgens dakpansgewijs op de borden. Voeg de gesneden rode biet er aan toe en kruimel de geitenkaas er overheen. Tot slot breek je de walnoten en verdeel je dit over de borden.

Tip: Dresseer de citrus carpaccio met fruitige olijfolie. Hierdoor krijgt de citrus carpaccio een volwassen smaak.


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Geitenrol naturel  Geitenrol naturel   Bastiaansen   125   gr   €3,59 

Grapefruit Rood (1st, ca. 300g)  Grapefruit Rood (1st, ca. 300g)   BioNoord   300   gram   €1,10 

rode bieten - kiloRegionaal product  rode bieten - kilo   It Griene Strân   1000   gr   €1,60 

Sinaasappel (pers)  Sinaasappel (pers)   Udea   1000   gram   €2,99 

sinaasappelsap (tetra)  sinaasappelsap (tetra)   Rynkeby Foods   1   ltr   €2,25 

walnoten  walnoten   De Nieuwe Band   150   gr   €3,49 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect