Bioweb

  RECEPTEN » Carpaccio van citrus Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Frieslanders op Zweedse wijze
  Gebakken rijst met tuinbonen
  Gevulde couscous salade
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Kruidkoek van molen 't Lam
  Lekker op de camping
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Papaya stoofschotel, StobaPapaya
  Pasta met artisjok
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pittig pita broodje
  Roerbakmie met peultjes
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tuinbonen-fritatta
  Tuinbonensalade met verse kruide
  Vanille kwark met aardbeien
  Venkel linzen salade
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse bonenprut
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Carpaccio van citrus

 Carpaccio van citrus

Receptuur & koken: Djurre Veensma

Fotografie: Streekchef Djurre

Ingrediënten:
4 personen

·        2 Rode bieten

·        2 dl sinaasappelsap

·        1/2 eetlepels honing*

·        2 Sinaasappels

·        2 Grapefruits

·        200 gram zachte geitenkaas

·        Walnoten naar smaak

* uit eigen keukenkastje

Bereidingswijze:

Snijd de rode biet in dunne plakken. Snijd vervolgens de plakken in dunne repen. Marineer het in sinaasappelsap met de honing. Zet de gemarineerde rode biet aan de kant.
Ga de sinaasappels en grapefruit dik schillen en snijd ze in gelijke plakken van een kleine centimeter. Leg ze vervolgens dakpansgewijs op de borden. Voeg de gesneden rode biet er aan toe en kruimel de geitenkaas er overheen. Tot slot breek je de walnoten en verdeel je dit over de borden.

Tip: Dresseer de citrus carpaccio met fruitige olijfolie. Hierdoor krijgt de citrus carpaccio een volwassen smaak.

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Geitenrol naturel  Geitenrol naturel   Bastiaansen   125   gr   €3,49 

Grapefruit rood (1st, ca. 300g)  Grapefruit rood (1st, ca. 300g)   BioNoord   300   gram   €1,23 

Sinaasappel (pers)  Sinaasappel (pers)   Udea   1000   gram   €2,79 

sinaasappelsap (tetra)  sinaasappelsap (tetra)   Rynkeby Foods   1   ltr   €2,25 

walnoten  walnoten   De Nieuwe Band   150   gr   €3,49 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect