Bioweb

  RECEPTEN » Carpaccio van citrus Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Carpaccio van citrus

 Carpaccio van citrus

Receptuur & koken: Djurre Veensma

Fotografie: Streekchef Djurre

Ingrediënten:
4 personen

·        2 Rode bieten

·        2 dl sinaasappelsap

·        1/2 eetlepels honing*

·        2 Sinaasappels

·        2 Grapefruits

·        200 gram zachte geitenkaas

·        Walnoten naar smaak

* uit eigen keukenkastje

Bereidingswijze:

Snijd de rode biet in dunne plakken. Snijd vervolgens de plakken in dunne repen. Marineer het in sinaasappelsap met de honing. Zet de gemarineerde rode biet aan de kant.
Ga de sinaasappels en grapefruit dik schillen en snijd ze in gelijke plakken van een kleine centimeter. Leg ze vervolgens dakpansgewijs op de borden. Voeg de gesneden rode biet er aan toe en kruimel de geitenkaas er overheen. Tot slot breek je de walnoten en verdeel je dit over de borden.

Tip: Dresseer de citrus carpaccio met fruitige olijfolie. Hierdoor krijgt de citrus carpaccio een volwassen smaak.


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Geitenrol naturel  Geitenrol naturel   Bastiaansen   125   gr   €3,49 

Grapefruit rood (1st, ca. 300g)  Grapefruit rood (1st, ca. 300g)   BioNoord   300   gram   €1,10 

Sinaasappel (pers)  Sinaasappel (pers)   Udea   1000   gram   €2,65 

sinaasappelsap (tetra)  sinaasappelsap (tetra)   Rynkeby Foods   1   ltr   €2,25 

walnoten  walnoten   De Nieuwe Band   150   gr   €3,49 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect