Bioweb

  RECEPTEN » Pannenkoekje van rode biet Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Pannenkoekje van rode biet

Pannenkoek rode biet met paddenstoelen, cottage cheese en walnoten

Lunch of hoofdgerecht van: Streekchef Djurre
Bereidingstijd: 20 minuten

Een harige variant op de oer-Hollandse pannenkoek! Door rode biet door het beslag te mixen krijgt de pannenkoek een rode kleur en extra smaak. En ongemerkt eet je op deze manier nog extra groenten ook! Samen met de paddenstoelen, cottage cheese en crunchy walnoten wordt dit een pannenkoek die je blij zal verrassen.

Ingrediënten:

  • 4 personen
  • 250 ml bietensap
  • 125 gram tarwebloem (gezeefd)
  • 1 ei
  • zout en peper
  • olijfolie
  • 60 gram walnoten
  • 250 gram paddenstoelen
  • 200 gram cottage cheese
  • klein bosje bieslook

 Bereidingswijze:

* Meng de gezeefde bloem met het bietensap. Voeg het ei eraan toe met een beetje zout en olijfolie, en meng tot een beslag.

* Verwarm een kleine koekenpan en smeer in met wat olie.

* Bak nu 4 dunne pannenkoekjes.

* Laat vervolgens de pannenkoekjes afkoelen.

* Tussendoor breek je de walnoten.

* Snijd je de bieslook fijn.

* Snijd de paddenstoelen in gelijke stukjes en bak ze in een koekenpan gaar.

* Plaats de pannenkoekjes op vier platte borden.

* Smeer de pannenkoekjes in met cottage cheese.

* Verdeel de helft van de gebakken paddenstoelen over de pannenkoekjes.

* Vouw de pannenkoekjes dubbel.

* Maak de pannenkoekjes af met de overige gebakken paddenstoelen, gebroken walnoten en gesneden bieslook.

* Serveren maar!

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
bietensap (met melkzuur)Deze fles graag RETOUR naar Bioweb  bietensap (met melkzuur)   De Nieuwe Band   700   ml   €2,79 

Champignons Wit  Champignons Wit   Proef   250   gr   €1,99 

Cottage cheese  Cottage cheese   Zuger   200   gr   €1,65 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Olijfolie mild bak/braad  Olijfolie mild bak/braad   Fertilia   500   ml   €5,99 

Tarwebloem 1000gRegionaal product  Tarwebloem 1000g   Mole 't Lam   1000   gram   €3,10 

walnoten  walnoten   De Nieuwe Band   150   gr   €3,49 

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect