Bioweb

  RECEPTEN » Mosterd-kaassoep met toast Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelsalade met bietjes
  Burger pulled jackfruit
  Ceasar Salade
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Geroosterde pompoen
  Gevulde zomerpompoen
  Glutenvrije brownie
  Glutenvrije chorizo pizza
  Hangop met walnoten e
  Havermout pancakes
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Knoflooksoep
  Lange vingers, glutenvrij
  Ovenkip met citroen en koriander
  Pannenkoekje van rode biet
  Pasta pesto rucola
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  Pompoenstoof met kokos
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade met gele bietjes
  Spaghetti muffin (glutenvrij)
  Suikermaďs met basilicumboter
  Zoet zure chioggia
  Zomerse bietensalade
  Rode bietensoep
  Bosvruchtencake glutenvrij
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Mosterd-kaassoep met toast

Voorgerecht voor 4 personen

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten:

Voor de soep

1 ui

35 gr boter

35 gr bloem

2 volle eetl mosterd

100 ml witte wijn

1 kippenbouillonblokje

4 eetl slagroom

100 gr geraspte pittige kaas

peper*

750 ml water

Voor de toast

70 gr gezouten boter

1 takje rozemarijn

wit brood

* uit eigen keukenkast

Bereidingswijze:

Snipper de ui. Zorg dat je alle andere ingrediënten klaar hebt staan, deze soep koken gaat in een sneltreinvaart dus alles moet zo voor het grijpen liggen.

Verhit de boter en bak hierin de ui licht aan, voeg dan de mosterd toe. Zet het vuur lager en voeg de bloem toe en roer gelijk goed met een spatel, de bloem mag niet aanbranden. Doe dit totdat de bloem gaar is, het ziet dan wat glazig en vormt een mooie bal

.Zet dan het vuur weer hoger en voeg de wijn toe en roer nu met een garde tot het dik is zonder klonten. Dan kan de rest van het water en het bouillonblokje erbij. Goed blijven roeren met de garde. Hoe lang je dit doorkookt hangt van jou smaak af wij vinden een bite van de ui erg lekker dus dan is het ongeveer 5 minuten . Maak op smaak met peper.

Meng ondertussen de zachte boter met de fijngehakte rozemarijn. Rooster de boterhammen laat ze iets afkoelen en besmeer deze dan met de rozemarijnboter.

Doe als laatste de slagroom en de kaas in de soep deze mag dan niet meer koken.

Garneer met een toefje kaas en een takje rozemarijn.

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boeren landbrood bol  Boeren landbrood bol   De Consequente Bio-Bakker   500   gr   €3,79 

Boeren slagroom  Boeren slagroom   Weerribben Zuivel   200   ml   €1,85 

firefly chenin sauvignon  firefly chenin sauvignon   Stellar   250   ml   €3,25 

Geraspte pittige kaas  Geraspte pittige kaas   Weerribben Zuivel   100   gr   €2,89 

Kippenbouillonblokjes  Kippenbouillonblokjes   Natur Compagnie   88   gr   €2,25 

mosterd franse (fijn)  mosterd franse (fijn)   Machandel   180   gr   €1,89 

Roomboter (gezouten)  Roomboter (gezouten)   Proef   250   gr   €3,09 

Rozemarijn  Rozemarijn   Proef   15   gr   €1,79 

Tarwebloem 1000gRegionaal product  Tarwebloem 1000g   Mole 't Lam   1000   gram   €3,10 

uien - 500g - versRegionaal product  uien - 500g - vers   It Griene Strân   500   gram   €1,25 

Artikel 1 tot en met 10 (van 10 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect