Bioweb

  RECEPTEN » Aardappel tarte tartin Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Aardappel tarte tartin

Aardappel tarte tartin

Hierbij de ingrediënten voor een lekkere aardappel tartin. Je kan dit prima eten als maaltijd dan heb je genoeg voor 2-3 personen. Ook erg lekker in combinatie met stukje vlees en/of een salade.

Ingrediënten:
1 zak bio baby aardappelen
3 tomaten in partjes gesneden
2 uien
geraspte kaas
bladerdeeg
1 flinke eetlepel oregano

Uit eigen keukenkastje:
40 gram kristalsuiker
10 gram boter
zout en peper

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 130 graden.

Leg de tomaten met de schilkant op de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Zet ze een uur in de oven.
Was de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Kook aardappeltjes gaar. Giet af en laat afkoelen.

Bak de ui in 10 min in de olie met wat zout.

Vet een lage taartvorm in met olie en bekleed de bodem met bakpapier. (geen springvorm)

Verhit in een steelpan de suiker en de boter op hoog vuur en blijf met een houten lepel roeren tot het karamel is. Schenk de karamel direct in de taartvorm en verdeel dit over de bodem.

Scheur de oreganoblaadjes in stukjes en strooi over de karamel.

Verdeel de krieltjes over de laag karamel.

Verdeel de partjes tomaat en ui in de tussenruimten en bestrooi royaal met zout en peper.

Strooi hierover de geraspte kaas.

Leg de lap bladerdeeg over de vulling en druk het aan.
Bestrijk het bladerdeeg met een losgeklopt eitje voor een mooie glans.

Zet de oven op 200 graden. Bak de taart 25 min en verlaag de temperatuur naar 180 graden. Bak 'm nog 15 min. Haal de taart uit de oven en laat hem 2 min staan.

Leg een schaal omgekeerd op de vorm en keer het geheel in een snelle beweging om. Neem de vorm van de taart af en serveer 'm warm.


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Bio Baby (vast)  Bio Baby (vast)   onbekend   450   gr   €1,89 

Bladerdeeg  Bladerdeeg   Donaustrudel   320   gr   €3,39 

Geraspte kaas jong bele  Geraspte kaas jong bele   Proef   150   gr   €3,09 

oregano extra  oregano extra   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

trostomaat  trostomaat   Wouters   500   gram   €1,75 

uien (klein)Op is Op  uien (klein)   Udea   500   gram   €1,25 

Tijdelijk niet beschikbaar
Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect