Bioweb

  RECEPTEN » Stampot bataat zuurkool Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Pompoen wortel burger
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Stampot bataat zuurkool

Hoofdgerecht voor 4 personen.

Bereidingstijd ongeveer 30 minuten.

Ingrediënten:

1kg zoete bataat

1 zakje zuurkool naturel

1 ui

1 rode paprika

250 gr rundergehakt

1 eetl kerrie*

olie*

* uit eigen keukenkast

Werkwijze:

Schil de zoete bataat en kook deze in ongeveer 10 tot 15 minuten gaar. Kook in een andere pan de zuurkool ongeveer 5 minuten.

Snij de ui en paprika in stukjes. Bak de gehakt in de olie rul en voeg de kerrie ui en paprika toe.

Giet de bataat en de zuurkool af en maak de bataat met de staafmixer tot een puree. Voeg de zuurkool en het gehaktmengsel toe. evt nog op smaak maken met zout en peper.

Heb je nog een restje over dan is deze stampot de volgende dag als koude lunch ook heerlijk.


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
gehakt 250 grdit is een Diepvries productRegionaal product  gehakt 250 gr   Louwsmar   250   gram   €3,50 

kerrie  kerrie   Het Blauwe Huis   25   gr   €1,95 

Paprika rood  Paprika rood   Udea   1   stuks   €1,39 

uien - 500g - versRegionaal product  uien - 500g - vers   It Griene Strân   500   gram   €1,25 

Zoete Bataat MIX paars/wit  Zoete Bataat MIX paars/wit   Udea   500   gram   €2,99
€1,99

Zuurkool naturel  Zuurkool naturel   Kramer   500   gr   €0,99 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect