Bioweb

  RECEPTEN » Walnoot amaranth koek Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Frieslanders op Zweedse wijze
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Kruidkoek van molen 't Lam
  Kwarktaart met zomervruchten
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Pasta met artisjok
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pompoenstoof met kokos
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle broccoli schotel
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spitskoolsalade met nectarine
  Street Food baguette met tofu
  Vanille kwark met aardbeien
  Venkel linzen salade
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse cous-cous salade
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Walnoot amaranth koek

 Lekkere koek bereid zonder suiker en oven.

Glutenvrij

Bereidingstijd ongeveer 20 minuten en minimaal een uur in de koelkast

Ingrediënten:

250 gr dadels

100gr walnoten in stukjes

1 kopje (20 gr) gepofte amaranth

1 eetl rijststroop

125 gr kokosolie

1 geklust ei

olie*

kokosrasp 

* uit eigen keukenkast.

Werkwijze:

Snij de dadels in stukjes,verwarm deze in een pannetje met de stroop en kokosolie tot de kokosolie is gesmolten. Voeg langzaam de noten en het ei toe en blijf goed roeren. Het ei zal tijdens het verwarmen ligt binden. Voeg van het vuur de gepofte amaranth toe.

Vet een schaal in met olie en bestrooi deze met kokosrasp, leg hierop het notenmengsel druk aan met de achterkant van een lepel en bestrooi weer met kokos. Zet de schaal minstens een uur in de koelkast.

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
amaranth gepoft  amaranth gepoft   De Nieuwe Band   150   gr   €2,19 

dadels zonder pit  dadels zonder pit   De Nieuwe Band   500   gr   €4,19 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

kokos  kokos   De Nieuwe Band   150   gr   €1,55 

rijststroop  rijststroop   Horizon   450   gr   €3,25 

walnoten  walnoten   De Nieuwe Band   150   gr   €3,49 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect