Bioweb

  RECEPTEN » Walnoot amaranth koek Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Andijvie-kaasquiche
  Carpaccio van citrus
  Champignonburger
  Citroensorbet met sinaasappel
  Fryske Fritatta
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Griekse zwartebonen burger
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Haverscones met room
  Koninginnesoep
  Koolrabi ovenschotel
  Mokka trifle
  Paaskoekjes
  Paaskuikentjes van marsepein
  Paasmuffins
  Pannenkoekje van rode biet
  Prei met spek en tomatensaus
  Quinoa-aspergetaart
  Raapstelen stamppot
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Sinaasappel marmelade
  Smoothie van spinazie
  Spaghetti met postelein pesto
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spinazietaart
  Vegan cheese sandwich
  Wellingtonburger
  Wentelteefjes van suikerbrood
  Witlof-zalm ovenschotel
  Wortelsoep
  Worteltjestaart
  Yofu verwen ontbijt
  Zalmfilet met pesto tagliatelle
  Paksoi met peper en kokos
  Aardappelsalade met bietjes
Aanraders
Pakketten
Pasen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Walnoot amaranth koek

 Lekkere koek bereid zonder suiker en oven.

Glutenvrij

Bereidingstijd ongeveer 20 minuten en minimaal een uur in de koelkast

Ingrediënten:

250 gr dadels

100gr walnoten in stukjes

1 kopje (20 gr) gepofte amaranth

1 eetl rijststroop

125 gr kokosolie

1 geklust ei

olie*

kokosrasp 

* uit eigen keukenkast.

Werkwijze:

Snij de dadels in stukjes,verwarm deze in een pannetje met de stroop en kokosolie tot de kokosolie is gesmolten. Voeg langzaam de noten en het ei toe en blijf goed roeren. Het ei zal tijdens het verwarmen ligt binden. Voeg van het vuur de gepofte amaranth toe.

Vet een schaal in met olie en bestrooi deze met kokosrasp, leg hierop het notenmengsel druk aan met de achterkant van een lepel en bestrooi weer met kokos. Zet de schaal minstens een uur in de koelkast.

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
amaranth gepoft  amaranth gepoft   De Nieuwe Band   150   gr   €2,19 

dadels zonder pit  dadels zonder pit   De Nieuwe Band   500   gr   €4,19 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

kokos  kokos   De Nieuwe Band   150   gr   €1,55 

kokosolie virgin (in glas)  kokosolie virgin (in glas)   Omega & More   500   ml   €10,25 

rijststroop  rijststroop   Horizon   450   gr   €3,25 

walnoten  walnoten   De Nieuwe Band   150   gr   €3,49 

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect