Bioweb

  RECEPTEN » Nylander kaasfondue Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Andijvie-kaasquiche
  Carpaccio van citrus
  Champignonburger
  Citroensorbet met sinaasappel
  Fryske Fritatta
  Gestoofde prei met anijszaadjes
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Griekse zwartebonen burger
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Haverscones met room
  Koninginnesoep
  Koolrabi ovenschotel
  Mokka trifle
  Paaskoekjes
  Paaskuikentjes van marsepein
  Paasmuffins
  Pannenkoekje van rode biet
  Prei met spek en tomatensaus
  Quinoa-aspergetaart
  Raapstelen stamppot
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Sinaasappel marmelade
  Smoothie van spinazie
  Spaghetti met postelein pesto
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Spinazietaart
  Vegan cheese sandwich
  Wellingtonburger
  Wentelteefjes van suikerbrood
  Witlof-zalm ovenschotel
  Wortelsoep
  Worteltjestaart
  Yofu verwen ontbijt
  Zalmfilet met pesto tagliatelle
  Paksoi met peper en kokos
  Aardappelsalade met bietjes
Aanraders
Pakketten
Pasen
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Nylander kaasfondue

Nylander kaasfondue.

Recept voor 4 personen door Miranka.

Bereidingtijd 20 tot 30 minuten.

Ingrediënten:

300 gr jonge kaas

275 gr overjarige brokkelkaas

250 ml witte wijn

1 teen knoflook

 3eetl aardappelzetmeel

bakje cherrytomaatjes

bakje witte champignons

1/2 bloemkool

1 stokbrood

olie uit eigen keukenkast.

Bereidingswijze:

Snij de kaas in stukjes doe ze in een pan. Schenk de wijn erbij en pers er een teen knoflook in. Breng aan de kook en laat op laag vuur alle kaas smelten. Maak ondertussen de bloemkool schoon en kook deze ongeveer 5 minuten, snij de champignons in twee en bak deze in wat olie aan. Was de tomaatjes en snij het stokbrood in plakken. Meng 3 eetl aardappelzetmeel met wat water en giet dit bij het kaas mengsel en laat even doorkoken tot juiste dikte.

Lekker ite.

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
2 Huiswijn WitDeze fles graag RETOUR naar Bioweb  2 Huiswijn Wit   Natuvin   1   ltr   €6,19 

aardappelzetmeel  aardappelzetmeel   Joannusmolen   250   gr   €2,65 

bloemkoolRegionaal product  bloemkool   Nieuweboer   1   stuks   €2,79 

Jonge kaasRegionaal product  Jonge kaas   Nylander   500   gram   €7,25 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

Overjarige kaasRegionaal product  Overjarige kaas   Nylander   350   gram   €7,89 

stokbrood witRegionaal product  stokbrood wit   Bolhuis   1   stuks   €1,78 

Tomaat Wild Wonders  Tomaat Wild Wonders   Puur NL   200   gr   €2,99 

Witte champignons  Witte champignons   Proef   250   gr   €1,99 

Artikel 1 tot en met 9 (van 9 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect