Bioweb

  RECEPTEN » Spinazietaart Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Spinazietaart

Spinazietaart.

Recept van Miranka voor 4 tot 6 personen.

Bereidingstijd ongeveer 50 minuten.

Deze taart is de favoriet van mijn jongste dochter. Vraag je wat ze wil eten op haar verjaardag zegt ze spinazietaart.

Ingrediënten:

Pakje bladerdeeg

500 gr spinazie

4 eieren

200 gr spekblokjes

150 gr jong belegen geraspte kaas

3 uien

geraspte nootmuskaat

Olie*

*uit eigen keukenkastje.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 gr C. Laat de plakken bladerdeeg op het aanrecht ontdooien. Was de spinazie en snij deze wat kleiner. Snij de ui in halve ringen. Klop de eieren tot een egale massa.Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de spek met de ui. Voeg de spinazie toe en bak tot het wat geslonken is. Rasp dan naar smaak de nootmuskaat erbij. Laat dit mengsel wat afkoelen. Vet ondertussen een bakblik in en bekleed deze met het bladerdeeg. Houd je wat bladerdeeg over dan kan dat bovenop de taart. Meng het eimengsel en de kaas door de spinazie en giet dit alles in het bakblik.  Bak de taart ongeveer 30 minuten in de oven.

 

Lekker ite.

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boter bladerdeegdit is een Diepvries product  Boter bladerdeeg   Moin   300   gr   €3,89 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Geraspte kaas jong bele  Geraspte kaas jong bele   Proef   150   gr   €3,09 

nootmuskaat bol  nootmuskaat bol   Het Blauwe Huis   10   gr   €1,95 

Spekblokjes gerookt  Spekblokjes gerookt   St. Hendrick   200   gr   €4,09 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect