Bioweb

  RECEPTEN » Spinazietaart Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Spinazietaart

Spinazietaart.

Recept van Miranka voor 4 tot 6 personen.

Bereidingstijd ongeveer 50 minuten.

Deze taart is de favoriet van mijn jongste dochter. Vraag je wat ze wil eten op haar verjaardag zegt ze spinazietaart.

Ingrediënten:

Pakje bladerdeeg

500 gr spinazie

4 eieren

200 gr spekblokjes

150 gr jong belegen geraspte kaas

3 uien

geraspte nootmuskaat

Olie*

*uit eigen keukenkastje.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 gr C. Laat de plakken bladerdeeg op het aanrecht ontdooien. Was de spinazie en snij deze wat kleiner. Snij de ui in halve ringen. Klop de eieren tot een egale massa.Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de spek met de ui. Voeg de spinazie toe en bak tot het wat geslonken is. Rasp dan naar smaak de nootmuskaat erbij. Laat dit mengsel wat afkoelen. Vet ondertussen een bakblik in en bekleed deze met het bladerdeeg. Houd je wat bladerdeeg over dan kan dat bovenop de taart. Meng het eimengsel en de kaas door de spinazie en giet dit alles in het bakblik.  Bak de taart ongeveer 30 minuten in de oven.

 

Lekker ite.

 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boter bladerdeegdit is een Diepvries product  Boter bladerdeeg   Moin   300   gr   €3,89 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Geraspte kaas jong bele  Geraspte kaas jong bele   Proef   150   gr   €3,09 

nootmuskaat bol  nootmuskaat bol   Het Blauwe Huis   10   gr   €1,95 

Spekblokjes gerookt  Spekblokjes gerookt   St. Hendrick   200   gr   €4,09 

Spinazie (vers)Regionaal product  Spinazie (vers)   Jochum de Boer   500   gram   €3,75 

uien grof - 500g  uien grof - 500g   Udea   500   gram   €1,25 

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect