Bioweb

  RECEPTEN » Quinoa-aspergetaart Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Frieslanders op Zweedse wijze
  Gebakken rijst met tuinbonen
  Gevulde couscous salade
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Kruidkoek van molen 't Lam
  Lekker op de camping
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Papaya stoofschotel, StobaPapaya
  Pasta met artisjok
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pittig pita broodje
  Roerbakmie met peultjes
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tuinbonen-fritatta
  Tuinbonensalade met verse kruide
  Vanille kwark met aardbeien
  Venkel linzen salade
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse bonenprut
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Quinoa-aspergetaart

Quinoa-aspergetaart.

Deze heerlijke taart is voor ongeveer 4 personen.

Bereidingstijd ongeveer 50 minuten.

Ingrediënten:

400 gr gare quinoa tricolore ( ongeveer 1 a 1 1/2 kopje droog)

6 eieren

500 gr groene asperges

stukje gorgonzola

zout en peper*

olie of boter*

* uit eigen keukenkastje.

Bereidingswijze:

Kook de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 gr C. Doe 400 gr gare quinoa in een kom . Scheid van 4 eieren de eiwitten van het eigeel. Doe de eiwitten bij de quinoa en bewaar het eigeel. Breng de quinoa op smaak met wat peper en zout en meng dit goed door elkaar. Vet een taartvorm heel goed in met boter of olie.( De quinoa mix plakt snel vast aan de vorm.) Vul de vorm met de mix en maak opstaande randjes bak 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de asperges 5 minuten voor. Mix de twee eieren met de 4 overgebleven eigelen en breng op smaak met peper en zout. Snij de gorgonzola in blokjes. Als het deeg klaar is leg dan de asperges erin, verdeel het eimengsel hierover en daarna de blokjes gorgonzola. Dit mag dan nog 15 minuten in de oven.

Lekker ite Miranka

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Gorgonzola 48+  Gorgonzola 48+   Castelli   190   gr   €4,35 

quinoa tricolore  quinoa tricolore   De Nieuwe Band   500   gr   €3,65 

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect