Bioweb

  RECEPTEN » Quinoa-aspergetaart Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Quinoa-aspergetaart

Quinoa-aspergetaart.

Deze heerlijke taart is voor ongeveer 4 personen.

Bereidingstijd ongeveer 50 minuten.

Ingrediënten:

400 gr gare quinoa tricolore ( ongeveer 1 a 1 1/2 kopje droog)

6 eieren

500 gr groene asperges

stukje gorgonzola

zout en peper*

olie of boter*

* uit eigen keukenkastje.

Bereidingswijze:

Kook de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 gr C. Doe 400 gr gare quinoa in een kom . Scheid van 4 eieren de eiwitten van het eigeel. Doe de eiwitten bij de quinoa en bewaar het eigeel. Breng de quinoa op smaak met wat peper en zout en meng dit goed door elkaar. Vet een taartvorm heel goed in met boter of olie.( De quinoa mix plakt snel vast aan de vorm.) Vul de vorm met de mix en maak opstaande randjes bak 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de asperges 5 minuten voor. Mix de twee eieren met de 4 overgebleven eigelen en breng op smaak met peper en zout. Snij de gorgonzola in blokjes. Als het deeg klaar is leg dan de asperges erin, verdeel het eimengsel hierover en daarna de blokjes gorgonzola. Dit mag dan nog 15 minuten in de oven.

Lekker ite Miranka


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
asperges groenRegionaal product  asperges groen   Gaast'sperges   250   gr   €3,79 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Gorgonzola 48+  Gorgonzola 48+   Castelli   190   gr   €4,35 

quinoa tricolore  quinoa tricolore   De Nieuwe Band   500   gr   €3,65 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect