Bioweb

  RECEPTEN » Gevulde omelet Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Bospeen met verse gember
  Burger pulled jackfruit
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Frieslanders op Zweedse wijze
  Gebakken rijst met tuinbonen
  Gevulde couscous salade
  Griesmeelpudding met aardbeien
  Kruidkoek van molen 't Lam
  Lekker op de camping
  Mac & cheese met bloemkool
  meloen, venkel salade met zachte
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Papaya stoofschotel, StobaPapaya
  Pasta met artisjok
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pittig pita broodje
  Roerbakmie met peultjes
  Rucola mayonaise
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tuinbonen-fritatta
  Tuinbonensalade met verse kruide
  Vanille kwark met aardbeien
  Venkel linzen salade
  Waterkerssoep van De Klispoel
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse bonenprut
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Gevulde omelet

Dit lekkere simpele gerecht kan niet ontbreken op de paasbrunch! Klaarmaken, het is een eitje...!

Ingrediënten voor 2 omeletten:

6 eieren
pakje gerookte zalm en/of achterham
roomkaas kruiden van Weißenhorner
zout en peper

Bereidingswijze:
Kluts de eieren goed los en voeg zout en peper naar smaak toe.
Bak de helf van het geklutste ei op een half hoog vuur tot de bovenkant droog is. Draai de omelet om en bak deze kant nog heel even totdat hij mooi goudbruin is. Bak de volgende omelet.
Laat de omelet een beetje afkoelen. 
Smeer de omelet aan een zijde in met de kruiden roomkaas.
Beleg deze voor de helft met zalm of ham. 
Vouw de omelet dubbel en je gevulde omelet is klaar!

Gebruik je de omelet voor de brunch, snij hem dan in punten. Uit een dubbelgevouwen omelet kan je vier punten snijden.

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Achterham  Achterham   St. Hendrick   90   gr   €2,99 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fûgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Roomkaas kruiden  Roomkaas kruiden   Weißenhorner   150   gr   €2,49 

Zalm gerookt  Zalm gerookt   Fish and More   100   gr   €7,49 

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect