Bioweb

  RECEPTEN » Witlof-zalm ovenschotel Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Appel-mango chutney uit India
  Aspergelinten salade
  Asperges met boerenham
  Asperges met gerookte zalm
  Asperges met mozzarella
  Aspergesmoothie
  Bosbieten risotto
  Bospeen met verse gember
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Courgettecake
  Fryske Fritatta
  Gevulde avocado
  Gevulde omelet
  Groene asperges met spek
  Groene sesam asperges
  Hollandse asperge op zijn Spaans
  Indiase curry
  Pannenkoekje van rode biet
  Quinoa-aspergetaart
  rabarber galette
  rabarber pavlovataart
  Rabarbercompote met yoghurt
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van groene asperges & ei
  Salade van Makreel en krieltjes
  Smoothie van spinazie
  Spinaziepannenkoeken met shoarma
  Street Food baguette met tofu
  Wellingtonburger
  Paksoi met peper en kokos
Aanraders
Pakketten
Doneer actie
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Witlof-zalm ovenschotel

Witlof-zalm ovenschotel.

Een lekkere ovenschotel voor 4 personen door Miranka.

Bereidingstijd ongeveer 1 uur.

Ingrediënten:

800 gr aardappelen

500 gr witlof

200 gr creme fraiche

200 gr gerookte zalmfilet

2 uien

1 bosje dille

150 gr geraspte oude kaas

boter of olie*

peper*

*uit eigen keukenkastje

Bereidingswijze:

Verhit de oven tot 180 gr C. Vet een mooie ovenschaal in met wat boter. Schil en was de aardappelen en snij ze in dunne plakjes. Kook ze ongeveer 10 minuten voor. Giet en spoel ze af en leg ze in de ovenschaal.

Snij ondertussen de ui in reepjes en bak deze in wat olie met een klein beetje zout en peper licht bruin en voeg dan de creme fraiche toe het wordt dan een licht vloeibare saus, voeg evt nog 2 eetl water toe om het een mooie saus te laten zijn. Hak de dille grof en roer dit door de saus.(Bewaar evt een paar takjes voor de garnering.) Schenk deze saus over de aardappelen.

Was de witlof en kook deze in zijn geheel 5minuten voor. Spoel ze af met koud water . Snij ze dan in twee of vier stukken afhankelijk van de dikte van de witlof en ontdoe dit van de kont en harde kern. Omwikkel de witlof met de zalm en leg dit dan op de aardappelen. Bestrooi tot slot met de kaas en zet deze schotel 30 minuten in de oven.

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boeren crème fraîche (10)  Boeren crème fraîche (10)   Weerribben Zuivel   125   ml   €1,45 

Dille  op pot  Dille op pot   onbekend   1   stuks   €1,49 

Geraspte oude kaas  Geraspte oude kaas   Proef   150   gr   €4,09 

witlof 500g  witlof 500g   Johann Krops   500   gr   €2,77 

Zalm gerookt  Zalm gerookt   Fish and More   100   gr   €7,49 

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect