Bioweb

  RECEPTEN » Clafoutis Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse prei stamppot
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Stampot bataat zuurkool
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Vegan cheese sandwich
  Vegan gnocchi
  Vegetarische Kooltaart
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Clafoutis

/

Dit is een supersnel Frans dessert welke eigenlijk niet kan mislukken. Wordt zowel lauw als koud geserveerd. 

Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten:

30 gr boter + een beetje om in te vetten

2 potten kersen uitgelekt

60 gr suiker + 2 eetl

40 gr bloem ( ik heb boekweitmeel gebruikt, dit ging ook prima)

3 eieren

250 ml volle melk

poedersuiker

Bereidingswijze:

Verhit de oven voor op 180 gr C. Beboter een vorm en  doe de uitgelekte kersen er in en bestrooi met 2 eetl suiker. Smelt de boter door hem heel kort in de oven te zetten. Meng ondertussen in een kom de bloem met de melk met een garde en roer daarna de suiker, eieren en boter er door. Giet dit over de kersen en bak dit ongeveer 35 minuten. Laat wat afkoelen en bestrooi dan met poedersuiker.

Lekker ite. 

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
bietsuiker  bietsuiker   De Nieuwe Band   500   gr   €2,45 

Boerenboter ongezouten  Boerenboter ongezouten   Weerribben Zuivel   250   gr   €2,79 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fûgelfrij   6   Stuks   €2,20 

kersen (op sap)  kersen (op sap)   Cérène   350   gr   €3,39 

Poedersuiker  Poedersuiker   Your Organic Nature   125   gr   €2,55 

Tarwebloem 1000gRegionaal product  Tarwebloem 1000g   Mole 't Lam   1000   gram   €3,10 

Volle melk  Volle melk   Weerribben Zuivel   1   ltr   €1,35 

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect