Bioweb

  RECEPTEN » Kip-broccolisoep met gevuld broo Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Clafoutis
  Egg noodles met paksoi
  Geroosterde pompoen
  Hangop met walnoten e
  Herfstsalade met aardperen
  Hutspot
  Hutspot salade
  Italiaanse spinazietaart
  Kip-broccolisoep met gevuld broo
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Mac & cheese met bloemkool
  Pasta bolognese van tempeh
  Pompoen - dadel plaatkoek
  Pompoen pannenkoekjes
  Pompoen-pindakaas met kokos
  Pompoenhummus
  Pompoenjam
  Pompoensoep
  schorseneren a la creme
  Shoarma van knolselderij
  Tagliatelle met bief, tomaatjes
  Venkelgratin
  Zoet zure chioggia
  Paksoi met peper en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Kip-broccolisoep met gevuld broo

Recept voor 4 personen van Miranka

Bereidingstijd: ongeveeer 2 uur

Ingrediënten:

400 gr broccoli

175 gr kipfilet

2 blokjes kippenbouillon

1 liter water

slagroom

500 gr bloem

8 gr gist

1 theel suiker uit eigen keukenkast

10 gr zout uit eigen keukenkast

20 gr boter op kamer temperatuur

2 eetl italiaanse kruiden

3 dl lauwwarm water

paar eetl pastasaus puttanesca

1 ui in ringen

paar mini roma tomaatjes gehalveerd

Bereidingswijze:

Brood, verwarm de oven voor op 200 gr C. Zeef de bloem in grote kom, maak een kuil in het midden en doe daar het water,boter, gist, kruiden en de suiker in. Strooi het zout langs de buiten randen van de bloem. Meng vanuit het midden het deeg door elkaar en kneed dit vervolgens ongeveer 10 minuten. Laat het een uur afgedekt rijzen. Kneed het dan weer, leg wat bakpapier op een bakplaat. Rol het deeg uit tot een vierkant, besmeer dit met een paar eetl. van de saus, leg hier wat uienringen op en de gehalveerde tomaatjes. Vouw de punten naar het midden van het deeg en druk het daar vast. Bak het brood ongeveer 30 minuten in de oven tot het gaar is.

Soep, Maak de broccoli schoon en doe dit samen met de kip , bouillon en het water in een pan. Breng aan de kook, haal als het gaar is de kipfilet uit de soep en snij dit in kleine stukjes. Mix met de staafmixer de broccoli fijn en voeg dan de kipfilet weer toe. Schenk in de borden en doe er wat slagroom bij.

Lekker ite.


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boeren slagroom  Boeren slagroom   Weerribben Zuivel   200   ml   €1,85 

Boerenboter ongezouten  Boerenboter ongezouten   Weerribben Zuivel   250   gr   €2,79 

BroccoliRegionaal product  Broccoli   Bruinsma   400   gram   €1,26
€1,10

Instantgist  Instantgist   Bruggeman   55   gr   €2,79 

italiaanse kruiden  italiaanse kruiden   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

kipfiletdit is een Diepvries product  kipfilet   Polderhoen   175   gram   €5,10 

Kippenbouillonblokjes  Kippenbouillonblokjes   Natur Compagnie   88   gr   €2,25 

mini romatomaatOp is OpRegionaal product  mini romatomaat   Jochum de Boer   250   gram   €1,99 

Tijdelijk niet beschikbaar
pastasaus puttanesca  pastasaus puttanesca   De Nieuwe Band   300   gr   €2,89 

Tarwebloem 1000gRegionaal product  Tarwebloem 1000g   Mole 't Lam   1000   gram   €3,10 

uien - 500g - versRegionaal product  uien - 500g - vers   It Griene Strân   500   gram   €1,25 

Artikel 1 tot en met 11 (van 11 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect