Bioweb

  RECEPTEN » Super groene spaghetti Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Pompoen wortel burger
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Super groene spaghetti

Supergroene spaghetti

Oei het was wel even schrikken gisteravond toen dit op tafel verscheen…. Kom op jongens het is echt lekker….! En dat was het ook! Ook zin in een bordje groen? Dit is het supermakkelijke recep

Ingrediënten voor 5 personen (met grote trek)
500 gram spaghetti
8 tenen knoflook
500 gram palmkool
120 gr Parmezaan, geraspt
bakje ricotta
handje pijnboompitten

Uit eigen keukenkastje:
4 eetlepels olijfolie extra vergine
zout en peper

Bereidingswijze

Kook de spaghetti, zoals je dat gewend bent.

·        Verwijder de nerven van de palmkool, pel de tenen knoflook.

·        Kook de kool en knoflook 5 minuten mee met de spaghetti.

·        Doe olijfolie in een blender of keukenmachine, voeg de parmezaan, hete palmkool en                knoflook toe en laat de machine er een mooie saus van malen.

·        Giet de gare spaghetti af, maar bewaar een halve liter van het kookvocht.

·        Is de saus te dik voeg dan wat van het kookvocht toe.

·        Doe de spaghetti terug in de pan en voeg de knalgroene saus toe.

·        Meng de saus goed door de spaghetti.

·        Roep alle mee eters aan tafel!

·        Schep de spaghetti op de borden en verdeel de ricotta en pijnboompitten over de

         spaghetti!

 

Lekker ite!

 


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

palmkool (cavolo nero)Regionaal product  palmkool (cavolo nero)   Bonaventura   500   gram   €2,45 

Parmigiano Reggiano  Parmigiano Reggiano   Arrigoni   150   gr   €5,49 

pijnboompitten  pijnboompitten   De Nieuwe Band   100   gr   €5,15 

Ricotta  Ricotta   Zuger   250   gr   €3,59
€2,99

spaghetti, bloem  spaghetti, bloem   Castagno   500   gr   €1,25 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect