Bioweb

  RECEPTEN » Boterknolletjes gratin Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel anders zonder potje
  bananenbrood
  Bonensalade
  Broodje hummus met avocado
  Chocomuffins
  Courgettekoekjes met oude kaas
  Erwtensoep
  Friese Kruidkoek met een twist
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Griekse zwartebonen burger
  Haverscones met room
  Hete bliksem
  Hollands stoofpotje
  Linzenstoof met spruitjes
  Lunchbroodjes met geitenkaas
  Mac & cheese met bloemkool
  Mueslirepen
  Oosterse Witlof
  Rode biet-chocoladecake
  Rode kool salade harissaballetje
  Romige bloemkoolsoep
  Snacksticks van kaas en rauwkost
  Spruitjes gratin
  Tortellini met paddenstoelen sau
  Toscaanse stoofschotel
  Veldsla salade met granaatappel
  Yacón moes
  Yacón taart
  Stoofschotel met pompoen
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Boterknolletjes gratin

Boter knolletjes zijn gelijk aan mei raapjes. De mei raapjes worden in het voorjaar geoogst en de boter knolletjes in de herfst. Deze knolletjes zijn iets geler en milder van smaak.

Recept voor 3 a 4 personen.

Bereidingstijd ongeveer 70 minuten.

Ingrediënten:

500 gr truffelaardappelen

500 gr boter knolletjes

1 eetl boter

2 dl melk

1 1/2 dl room

1 teen knoflook

130 gr cheddar

peper en zout uit eigen keukenkast

Bereidingswijze:

Verwarm de oven vooor op 180 gr C. Was de boterknolletjes en schil ze, schil ook de truffelaardappelen. Snij zo dun mogelijke plakjes liefst met een mandoline. Blancheer de boterknolletjes ongeveer 5 minuten in kokend water. Vet een ovenschaal in en verdeel hierin de schijfjes knolletjes en aardappelen. Meng de melk met room en wat peper en zout en verdeel dit over de schijfjes. Rasp de cheddar en strooi dit  over de schotel. Verdeel wat klontjes boter erover en zet het ongeveer 40 minuten in de oven.

 

Lekker ite Miranka

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boeren slagroom  Boeren slagroom   Weerribben Zuivel   200   ml   €1,85 

Boerenboter ongezouten  Boerenboter ongezouten   Weerribben Zuivel   250   gr   €2,79 

Cheddar mature  Cheddar mature   Lye Cross Farm   130   gr   €3,65 

Halfvolle melk 0.5 ltr  Halfvolle melk 0.5 ltr   Weerribben Zuivel   500   ml   €0,89 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

pomme de truffe (500g)Regionaal product  pomme de truffe (500g)   Bruinsma   500   gr   €1,25 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect