Bioweb

  RECEPTEN » Italiaanse vega stamppot Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Pompoen wortel burger
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Italiaanse vega stamppot

Italiaanse stampot.

/Recept voor 4 personen.

Bereidingstijd 40 minuten.

Ingrediënten:

1250 gr Frieslander aardappelen geschild

1 krop andijvie

6 zongedroogde tomaten

40 gr pijnboompitten

250 gr mozzarella

2 eetl italiaanse kruiden

zout*

olijfolie*

* uit eigen keukenkast

Bereidingswijze:

Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Snij ondertussen de andijvie was hem en laat het uitlekken in een vergiet. Snij 6 zongedroogde tomaatjes in repen.

Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan en doe ze dan in een kommetje zodat ze niet verder verkleuren. Snij de mozzarella in plakken.

Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met wat van het kookvocht. Voeg dan de italiaanse kruiden en de  andijvie toe en roer op laag vuur tot het wat slinkt. Voeg ook de reepjes tomaat toe. Breng op smaak met zout en olijfolie.

Verdeel de pijnboompitten en plakjes mozzarella over de stampot op de borden.

Lekker ite Miranka

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
2,5 kg Frieslander (nieuwe oogst)Regionaal product  2,5 kg Frieslander (nieuwe oogst)   It Griene Strân   2,50   kg   €5,25 

Andijvie (krop) 300 - 500g  Andijvie (krop) 300 - 500g   Udea   1   stuks   €2,79 

Buffel Mozzarella  Buffel Mozzarella   La Marchesa   125   gr   €2,89 

italiaanse kruiden  italiaanse kruiden   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

pijnboompitten  pijnboompitten   De Nieuwe Band   100   gr   €5,15 

zongedroogde tomaten in olie  zongedroogde tomaten in olie   Epikouros   235   gr   €4,79 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect