Bioweb

  RECEPTEN » Bourgondische uiensoep met kaask Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel anders zonder potje
  bananenbrood
  Bonensalade
  Broodje hummus met avocado
  Chocomuffins
  Courgettekoekjes met oude kaas
  Erwtensoep
  Friese Kruidkoek met een twist
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Griekse zwartebonen burger
  Haverscones met room
  Hete bliksem
  Hollands stoofpotje
  Linzenstoof met spruitjes
  Lunchbroodjes met geitenkaas
  Mac & cheese met bloemkool
  Mueslirepen
  Oosterse Witlof
  Rode biet-chocoladecake
  Rode kool salade harissaballetje
  Romige bloemkoolsoep
  Snacksticks van kaas en rauwkost
  Spruitjes gratin
  Tortellini met paddenstoelen sau
  Toscaanse stoofschotel
  Veldsla salade met granaatappel
  Yacón moes
  Yacón taart
  Stoofschotel met pompoen
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Bourgondische uiensoep met kaask

Voorgerecht voor 4 personen.

Bereidingstijd ongeveer 40 minuten.

Ingrediënten:

700 gr uien

200 ml witte wijn

20 gr bouillonpoeder

bakje tijm

30 gr lactosevrije boter

30 gr glutenvrije bloem

1 eetl suiker

100 gr parmezaanse kaas

1 eetl maizena

olijfolie uit eigen keukenkast

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 gr C. Rasp de kaas en meng deze met de maizena. Leg op een bakplaat wat bakpapier en maak hier 12 kleine hoopjes op. Leg ze ver genoeg uit elkaar. Plaats ongeveer 6 a 8 minuten in de oven. Hou het goed in de gaten want als de kaas te bruin wordt dan wordt hij bitter. Laat afkoelen. Deze koekjes zijn goed verpakt een paar dagen houdbaar.Snij ondertussen de uien in halve ringetjes.Ris de blaadjes tijm van de takjes. Maak bouillon van 20 gr bouillonpoeder, 800 ml water en 200 ml witte wijn. Bak de uien met de suiker in de olie tot ze wat bruin worden. Voeg dan de bloem toe en roer tot deze loslaat van de bodem. Giet een deel van de bouillon erbij laat heet worden en roer dan goed to het mooi gebonden is voeg dan de rest van de bouillon toe en laat de soep ongeveer 10 minuten nakoken.

Lekker ite.

In harde kaas, zoals Goudse en ook parmezaanse kaas, zit geen lactose. Dit komt doordat de lactose tijdens de rijping van de kaas volledig wordt afgebroken.

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
bietsuiker  bietsuiker   De Nieuwe Band   500   gr   €2,45 

bouillonpoeder z.gist  bouillonpoeder z.gist   Rapunzel   300   gr   €5,49 

Dragora blanco  Dragora blanco   Mureda   750   ml   €4,99 

maizena  maizena   Joannusmolen   250   gr   €2,59 

pannenkoekmeel glutenvrij  pannenkoekmeel glutenvrij   Werz   250   gr   €3,45 

Parmigiano Reggiano  Parmigiano Reggiano   Arrigoni   150   gr   €5,49 

Roomboter LV  Roomboter LV   Biedermann   100   gr   €3,29 

Tijm  Tijm   Proef   15   gr   €1,79 

Artikel 1 tot en met 8 (van 8 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect