Bioweb

  RECEPTEN » Nieuwe aardappelen Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel tarte tartin
  Alles voor de BBQ
  Appel-peren ijsje
  Burger pulled jackfruit
  Carpaccio van citrus
  Ceasar Salade
  Chili wraps
  Chocomuffins
  Clafoutis
  Courgette spaghetti
  Courgettecake
  Gevulde couscous salade
  Hangop met walnoten e
  Italiaanse spinazietaart
  Kaaskoekjes met olijven
  Knoflooksoep
  Mosterd-kaassoep met toast
  Nectarine cake
  Nieuwe aardappelen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paella
  Pasta met artisjok
  Pasta met paddenstoelen
  Pasta pesto rucola
  Pasta salade met tonijn
  Provençaalse kip
  Risotto met spinazie
  Rucolasalade met geitenkaas
  Salade van Makreel en krieltjes
  Snelle spaghetti
  Snijbiet op Zwitserse wijze
  Spaanse stoofpot met linzen
  Sperziebonen salade met vega bur
  Spitskoolsalade met nectarine
  Tiramisu
  Watermeloen met feta/grie
  Zomerse bietensalade
  Zomerse cous-cous salade
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Nieuwe aardappelen

Nieuwe aardappelen met kruidenkwark

Bijgerecht voor 4 personen, door Fiona Schmit

Dit recept komt van Fiona, een Warmonderhofstudente die tijdens haar studie druk was met de teelt van kruidenplantjes. Dit recept combineert alle pittige smaken van de kruiden met het frisse van de kwark en natuurlijk de nieuwe aardappelen!

Ingrediënten

1 kg nieuwe aardappelen (vastkokend), 500g kwark, 500 ml yoghurt, bosknoflook of bosui, bieslook, peterselie, zout & peper.

Bereidingswijze

1) Was de aardappelen goed en kook ze in de schil.

2) Meng de kwark met de yoghurt. Hak alle verse kruiden en de knoflook of ui fijn en meng ze door de saus. Breng op smaak met zout en peper.

3) Giet de gaar gekookte aardappelen af en serveer ze met schil. De aardappelen kunnen met schil worden gegeten. Hierdoor bevatten ze nog alle vitamines die onder de schil zitten. Scheelt natuurlijk ook een bult werk voor diegene die kookt!

Serveertip: Dit frisse gerecht wordt compleet door een verse salade met radijsjes, komkommer, tomaat en feta.

Eet smakelijk!

Groetjes van Fiona

nieuwe aardappelen met kruidenkwark

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
1 kg Frieslander (nieuwe oogst)Regionaal product  1 kg Frieslander (nieuwe oogst)   It Griene Strân   1   kg   €2,35 

Bieslook bosjeRegionaal product  Bieslook bosje   It Griene Strân   1   bosje   €1,65 

bosui  bosui   Udea   1   stuks   €1,89 

krul peterselie (bos)Regionaal product  krul peterselie (bos)   Jochum de Boer   1   stuks   €1,69 

Volle kwark  Volle kwark   Waddenmax   500   gr   €3,29 

Volle yoghurt  Volle yoghurt   Weerribben Zuivel   1   ltr   €1,85 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect