Bioweb

  RECEPTEN » Nieuwe aardappelen Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Cranberry Up Side Down Cake
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Haver cranberry crumble
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Oosterse Witlof
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Popcorn
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Nieuwe aardappelen

Nieuwe aardappelen met kruidenkwark

Bijgerecht voor 4 personen, door Fiona Schmit

Dit recept komt van Fiona, een Warmonderhofstudente die tijdens haar studie druk was met de teelt van kruidenplantjes. Dit recept combineert alle pittige smaken van de kruiden met het frisse van de kwark en natuurlijk de nieuwe aardappelen!

Ingrediënten

1 kg nieuwe aardappelen (vastkokend), 500g kwark, 500 ml yoghurt, bosknoflook of bosui, bieslook, peterselie, zout & peper.

Bereidingswijze

1) Was de aardappelen goed en kook ze in de schil.

2) Meng de kwark met de yoghurt. Hak alle verse kruiden en de knoflook of ui fijn en meng ze door de saus. Breng op smaak met zout en peper.

3) Giet de gaar gekookte aardappelen af en serveer ze met schil. De aardappelen kunnen met schil worden gegeten. Hierdoor bevatten ze nog alle vitamines die onder de schil zitten. Scheelt natuurlijk ook een bult werk voor diegene die kookt!

Serveertip: Dit frisse gerecht wordt compleet door een verse salade met radijsjes, komkommer, tomaat en feta.

Eet smakelijk!

Groetjes van Fiona

nieuwe aardappelen met kruidenkwark
    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
1 kg Frieslander (nieuwe oogst)Regionaal product  1 kg Frieslander (nieuwe oogst)   It Griene Strân   1   kg   €2,35 

Bieslook bosjeRegionaal product  Bieslook bosje   It Griene Strân   1   bosje   €1,65 

bosui  bosui   Udea   1   stuks   €1,99 

Tijdelijk niet beschikbaar
krul peterselie (bos)Regionaal product  krul peterselie (bos)   Jochum de Boer   1   stuks   €1,69 

Volle kwark  Volle kwark   Waddenmax   500   gr   €3,29 

Volle yoghurt  Volle yoghurt   Weerribben Zuivel   1   ltr   €1,85 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect