Bioweb

  RECEPTEN » Cranberry Up Side Down Cake Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardpeer/dragonsoep
  Adukibonencake
  Cranberry speltmuffin
  Cranberry Up Side Down Cake
  Geroosterde hutspot
  Gevuld speculaas
  Griekse zwartebonen burger
  Harissasoep
  Haver cranberry crumble
  Herfst stoofpotje
  Hollandse zuurkoolpizza
  Kerriekokos spruitjes
  Koolraap-zuurkoolschotel
  Linzenstoof met spruitjes
  Najaarsstoof met romige truffela
  Omelet met doperwtensala
  Oosterse Witlof
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Pasta bolognese van tempeh
  Pepernoten
  Pepernoten brownie glutenvrij
  Pompoen uit de oven
  Pompoensoep
  Popcorn
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Shoarma van knolselderij
  Sinterklaastaart
  Spaghetti met postelein pesto
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Toast met paddenstoelen
  Venkelgratin
  Wortelsoep met gember en kokos
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Sinterklaas
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Cranberry Up Side Down Cake

Cranberry Up Side Down Cake

/ Nagerecht voor 8-10 personen, door Marieke

/ 90 minuten (is inclusief baktijd)

Simpel, snel en smakelijk nagerecht. Heerlijke combinatie van het zoete van de cake en het fris zure van de cranberry’s. Een makkelijk recept wat bijna niet fout kan gaan! Serveer met een toefje slagroom en een bolletje ijs als nagerecht of geniet ervan bij de koffie!

Ingrediënten

 

  • 250 gram cranberry’s
  • 5 eetlepels suiker
  • Cakemix
  • 225 gram boter + royale hoeveelheid voor het invetten van het bakblik
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels melk
  • Extra nodig: springvorm

 

Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 160 graden

2. Vet het bakblik royaal in met boter. Bedek de bodem met een laagje suiker. Was de cranberry’s en leg deze bovenop het suikerlaagje

3. Bereid het cakebeslag. Begin met de boter, mix deze tot een gladde massa en voeg dan 1 voor 1 de eieren toe. Klop na toevoeging van het laatste ei het mengsel nog zo’n 2 minuten op de hoogste stand (tip: haal de ingrediënten op tijd uit de koelkast zodat de boter wat zachter is)

4. Voeg de helft van de overige ingrediënten toe en mix het geheel 1 minuut goed door

5. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix nog een minuut lang goed door.

6. Laat de mix op de cranberry’s in het bakblik lopen. Bak de cake in ongeveer 75 minuten goudbruin (controleer met een satéprikker)

Lekker Ite

cranberrycake


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Cakemix  Cakemix   De Rit   400   gr   €2,99 

Cranberry  Cranberry   BioNoord   250   gram   €4,95 

Eieren 6 stuksRegionaal product  Eieren 6 stuks   Fűgelfrij   6   Stuks   €2,20 

Grasboter ongezouten  Grasboter ongezouten   Weerribben Zuivel   250   gr   €3,39 

rietsuiker  rietsuiker   De Nieuwe Band   500   gr   €2,35 

Volle melk  Volle melk   Weerribben Zuivel   1   ltr   €1,35 

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect