Bioweb

  RECEPTEN » Linzenstoof met spruitjes Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappel anders zonder potje
  Aardappelquiche
  Aardappelsalade met bietjes
  Bloemkool met spek en room
  Bonen curry
  Burger pulled jackfruit
  Courgettekoekjes met oude kaas
  Erwtensoep
  Friese Kruidkoek met een twist
  Frisse aardappelpuree met rucola
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Griekse prei stamppot
  Hollands stoofpotje
  Koolraap-zuurkoolschotel
  kurkuma hennep latte
  Mac & cheese met bloemkool
  Oosterse Witlof
  Pasta met artisjok
  Pasta met broccoli en knolvenkel
  Pastinaakkoek
  Perentaart
  Posteleinsalade met hazelnoten
  Rode kool salade harissaballetje
  Romige bloemkoolsoep
  Sandwich met ui en gerookte kip
  Spaanse stoofpot met linzen
  Spaghetti met postelein pesto
  Toscaanse stoofschotel
  Vegetarische Kooltaart
  Venkelgratin
  Wellingtonburger
  Yacón taart
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Linzenstoof met spruitjes

Linzenstoof met spruitjes en koolraap

/ Hoofdgerecht voor 4 personen uit Smaakmakend magazine

/ 45 minuten

Heerlijke, verwarmend winters recept.

Ingrediënten

 

  • 2 eetlepels olijfolie uit eigen keukenkast 
  • 2 uien in ringen
  • 4 tenen knoflook, in plakjes
  • 250 gr groene linzen
  • 1 eetlepel tijmblaadjes
  • 50 gr gedroogde tomaten, in reepjes
  • ½ theelepel karwijzaad
  • 500 gr koolraap, in stukjes van 2cm
  • 500 gr spruitjes, schoongemaakt
  • Gemalen chilipeper
  • 125 ml crème fraiche

 

Bereidingswijze

Verhit de olie in een ruime braadpan en fruit de uien en knoflook zachtjes 5 minuten.

Schep de linzen, tijm, gedroogde tomaten en het karwijzaad erdoor. Voeg 600ml water toe en breng alles aan de kook. Kook de linzen zachtjes gedurende 15 minuten.

Voeg de s tukken koolraap, de spruitjes en naar smaak zou en chilipeper toe. Breng alles opnieuw aan de kook en stoof het gerecht in nog 10-15 minuten gaar.

Roer de crème fraiche door het gerecht en proef of er genoeg zout en peper in zit.

Lekker met een rucola salade

Lekker Ite

stoofpotlinzenenkoolraap

    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boeren crème fraîche (10)  Boeren crème fraîche (10)   Weerribben Zuivel   125   ml   €1,45
€0,99

gedroogde tomaten  gedroogde tomaten   De Nieuwe Band   100   gr   €2,39 

groene linzen dupuis  groene linzen dupuis   De Nieuwe Band   500   gr   €3,95 

karwij  karwij   Het Blauwe Huis   50   gr   €1,95 

Kleine uien - 500gOp is OpRegionaal product  Kleine uien - 500g   It Griene Strân   500   gram   €0,95 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,20 

KoolraapRegionaal product  Koolraap   Bonaventura   1   stuk   €2,75 

tijm  tijm   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

uien -500gRegionaal product  uien -500g   Mts. Timpelsteed   500   gram   €0,95 

Artikel 1 tot en met 9 (van 9 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect