Bioweb

  RECEPTEN » Linzenstoof met spruitjes Home  |  Inloggen  |  Aanmelden  |  Winkelwagen  | Afronden bestelling   
Zoek op omschrijving, merk of productnummer
 
Streekproducten
Aanbiedingen
Acties
Op is Op
Producten
RECEPTEN
  Aardappelquiche
  Aardpeer/dragonsoep
  Biefstuk met bataat & kool
  Boterknolletjes gratin
  Bourgondische uiensoep met kaask
  Broccolisoep met kaas tijm toppi
  Carpaccio van citrus
  Chocoladetaart met kaneelroom
  Citroensorbet met sinaasappel
  Gebakken peer caramel en noten
  Gele bloemkoolrijst met Gado Ga
  Gerookte meervalsalade
  Griekse zwartebonen burger
  Haasbiefstuk met bloemkoolrisott
  Kabeljauw op een bedje van zuurk
  Kleintje pompoen
  Koolsalade met gerookte makreel
  Linzenstoof met spruitjes
  Mango trifle
  Mokka trifle
  Najaarsstoof met romige truffela
  Nylander kaasfondue
  Oliebollen
  Ovenkip met citroen en koriander
  Paneerpastei
  Pannenkoekjes met gele bieten
  Parmaham met koffieboontje
  Pompoen uit de oven
  Pompoen wortel burger
  Portabello met boerenkaas
  Rollade met spruitjes
  Spruitjes met zoete appel
  Super groene spaghetti
  Trio van stoofpeer
  Yacón moes
  Yacón taart
  Zoete aardappel rosti
  Zoete Aardappel (Bataat) curry
  Bosvruchtencake glutenvrij
  Glutenvrije recepten
Aanraders
Pakketten
Kerstspecials
Aardappels, Groente, Fruit
Zuivel, Kaas & Eieren
Vlees & Vis
Vegetarisch
Glutenvrije producten
Brood & Banket
Ontbijt & Lunch
Warme Maaltijd
Voorraadkast
Baby & Kind
Dranken
Versnaperingen
Diepvries
NONFOOD
Persoonlijke verzorging
Huishoud & Diervoeding
Voor huis en tuin
Kadoverpakkingen
Linzenstoof met spruitjes

Linzenstoof met spruitjes en koolraap

/ Hoofdgerecht voor 4 personen uit Smaakmakend magazine

/ 45 minuten

Heerlijke, verwarmend winters recept.

Ingrediënten

 

  • 2 eetlepels olijfolie uit eigen keukenkast 
  • 2 uien in ringen
  • 4 tenen knoflook, in plakjes
  • 250 gr groene linzen
  • 1 eetlepel tijmblaadjes
  • 50 gr gedroogde tomaten, in reepjes
  • ½ theelepel karwijzaad
  • 500 gr koolraap, in stukjes van 2cm
  • 500 gr spruitjes, schoongemaakt
  • Gemalen chilipeper
  • 125 ml crème fraiche

 

Bereidingswijze

Verhit de olie in een ruime braadpan en fruit de uien en knoflook zachtjes 5 minuten.

Schep de linzen, tijm, gedroogde tomaten en het karwijzaad erdoor. Voeg 600ml water toe en breng alles aan de kook. Kook de linzen zachtjes gedurende 15 minuten.

Voeg de s tukken koolraap, de spruitjes en naar smaak zou en chilipeper toe. Breng alles opnieuw aan de kook en stoof het gerecht in nog 10-15 minuten gaar.

Roer de crème fraiche door het gerecht en proef of er genoeg zout en peper in zit.

Lekker met een rucola salade

Lekker Ite

stoofpotlinzenenkoolraap


    Omschrijving+   Merk   Inh   Eenh   Prijs   Bestel 
Boeren crème fraîche (10)  Boeren crème fraîche (10)   Weerribben Zuivel   125   ml   €1,45 

gedroogde tomaten  gedroogde tomaten   De Nieuwe Band   100   gr   €2,25 

groene linzen dupuis  groene linzen dupuis   De Nieuwe Band   500   gr   €3,75 

karwij  karwij   Het Blauwe Huis   50   gr   €1,95 

Knoflook droog  Knoflook droog   Udea   1   stuks   €1,10 

KoolraapRegionaal product  Koolraap   Bonaventura   1   stuk   €2,75 

peper roodRegionaal product  peper rood   Jochum de Boer   1   stuks   €0,49 

spruiten - 500gRegionaal product  spruiten - 500g   Bruinsma   500   gram   €2,25 

tijm  tijm   Het Blauwe Huis   20   gr   €1,95 

uien - 500g - versRegionaal product  uien - 500g - vers   It Griene Strân   500   gram   €1,25 

Artikel 1 tot en met 10 (van 10 artikelen) Pagina('s) gevonden:  1 
u bent NIET ingelogd
Winkelwagen Meer
De winkelwagen
is leeg
Informatie
ZO WERKT HET
Bestellen
Bezorgen
Betalen
Statiegeld
Niet tevreden? Geld terug
INFORMATIE
Wie zijn wij
Onze Leveranciers
Uitleg kwaliteit
Verkooppunten
Nieuws
Contact
Social media

Facebook   Twitter
  Powered by Artikelperfect